تغذیه سالم در ایام گرم سال یك متخصص تغذیه بیان كرد؛ به گزارش مین فود یک متخصص تغذیه درباب تغذیه سالم در ایام گرم سال، اظهار داشت: در ایام گرم مسمومیت های غذایی بیشتر از قبل است، بدین سبب نسبت به بهداشت مواد غذایی توجه ویژه ای باید داشت. محمد حاجی فرجی درباب تغذیه مناسب در روزهایی با آب و هوای گرم در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: در روزهایی که هوا به اصلاح گرم است عمده ترین مشکلی که در بحث تغذیه ای با آن روبه رو هستیم مسئله فساد مواد غذایی با آلودگی های ویروسی، باکتریایی و قارچی است که بسیار افزایش می یابد.» این متخصص تغذیه اضافه کرد: خوشبختانه امسال بحث سفرها به سبب شیوع ویروس کرونا کمتر به چشم می خورد اما بازهم هستند افرادی که در ایام گرم تر مبادرت به سفر رفتن می کنند در این خصوص باید این افراد توجه بیشتری نسبت به مصرف غذا به ویژه ممنوعیت غذاهای کنسرو شده توجه ویژه ای داشته باشند. وی بیان کرد: عدم رعایت بهداشت و صرف غذا در مکان های نامناسب که منجر به تولید سم در غذاها می شوند می توانند مسمومیت غذایی را در پی داشته باشند گفتنی است؛ در این زمان مصرف آنتی بیوتیک ها هیچ نوع کمکی به فرد نخواهد کرد اما مصرف مایعات گرم مناسب سفارش می شود. فرجی با اشاره به این که ظاهر مناسب غذا در خصوص سالم بودن آن نیست عنوان کرد: ظاهر غذا نشانه سالم بودن آن نیست بدین سبب احتمال مسمومیت غذایی وجود دارد اما یکی دیگر از نکات مهم در ایام گرم مصرف آب به میزان مناسب و کافی برای بدن است که درباب سفارش می شود در بیرون از منزل از آب های معدنی مرغوب استفاده گردد. این متخصص تغذیه اظهار نمود: درباب مصرف میوه و سبزیجات نیز باید دقت شود که در سبزیجات بحث آلودگی های انگلی و قارچی مطرح است بدین سبب باید نسبت به بهداشت سبزیجات توجه ویژه ای داشت همین طور درباب میوه ها چنانچه بدون پوست مصرف شوند بسیار بهتر و سالم تر است. وی با اشاره به این که در ایام گرم آلودگی مواد غذایی بالاست اشاره کرد: مصرف مواد لبنی در ایام گرم به سبب نقل و انتقال در معرض خرابی و فاسد شدن هستند پس در زمان مصرف افراد باید به تاریخ مصرف این مواد دقت بیشتری داشته باشند همین طور در ایام گرم از صرف غذاهای تند و شور پرهیز شود و افراد اهتمام کنند بهداشت مواد غذایی را به خوبی حفظ کنند. فرجی در آخر اشاره کرد: افراد باید بدانند در صورت مسمومیت غذایی و بروز مشکلاتی مانند اسهال و استفراغ باتوجه به شیوع ویروس کرونا سبب ضعف جسمانی شده که پیش زمینه ابتلاء به این ویروس می باشد پس تا زمانی که این ویروس وجود دارد و موارد ابتلاء به آن نیز در بیشترین حالت قرار دارد باید نسبت به تغذیه سالم و رعایت بهداشت مواد غذایی توجه ویژه ای داشته باشند. منبع: مین فود 1400/03/05 11:28:00 5.0 از 5 1205 تگهای خبر: آب , بهداشت , تغذیه , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان جدیدترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی