برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس متخصص تغذیه عنوان كرد؛ مین فود: یک متخصص تغذیه، به ارائه سفارش های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، منصور رضایی، مصرف ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و اظهار داشت: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی بصورت بخارپز، آب پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب پز سبب بهبود طعم و مزه آن می شود. وی ادامه داد: چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریهای مختلف خصوصاً بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز و آلودگی ها می شود. رضایی افزود: نوشیدن چای سبز موجب آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی می شود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه آن می تواند مضر باشد. وی ادامه داد: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می تواند موجب کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود. منبع: minfood.ir 1402/10/18 11:35:35 5.0 از 5 229 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , ایمنی , برنامه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی