جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است محققان توصیه می كنند؛ مین فود: مین فود: مطالعات نشان می دهد که مایکوپروتئین ممکنست جایگزین بهتری برای گوشت در کاهش کلسترول باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، رژیم غذایی نقش مهمی در تمام سیستم های بدن دارد. پروتئین اغلب بخشی از یک رژیم غذایی متعادل است و می تواند از منابع مختلفی تأمین شود. محققان به منابع پروتئین غیر حیوانی و مزایای آنها برای مصرف کنندگان، همچون نحوه تاثیر آنها بر اجزایی مانند کلسترول و سطح گلوکز خون علاقه مند هستند. در مطالعه اخیر، محققان مصرف مایکوپروتئین یا محصولات پروتئینی قارچی را با خوردن ماهی و گوشت طی چهار هفته مقایسه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد گروهی که مایکوپروتئین مصرف کردند تا ۱۰ درصد کاهش در سطوح خاصی از کلسترول را تجربه کردند. اگر تحقیقات آینده این یافته ها را تأیید کند، مصرف مایکوپروتئین امکان دارد ابزار دیگری جهت کمک به افراد در حفظ سطح کلسترول در محدوده سالم باشد. مایکوپروتئین از قارچ می آید و پروتئین بالایی دارد. محصولات حاوی مایکوپروتئین می توانند جایگزینی برای منابع حیوانی پروتئین مانند گوشت یا ماهی باشند. مایکوپروتئین همینطور حاوی مقادیر بالایی فیبر است. محققان مطالعه حاضر می خواستند ببینند که چگونه خوردن مایکوپروتئین به جای گوشت و ماهی بر سطح کلسترول تاثیر می گذارد، بخصوص در افرادی که اضافه وزن و سطح کلسترول بالایی داشتند. محققان خاطرنشان کردند که این افراد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی هستند. افراد می توانند از راه مداخلات سبک زندگی، همچون تغییر رژیم غذایی، بر سطح کلسترول خود تاثیر بگذارند. این مطالعه یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده با شرکت کنندگان بزرگسالان بین ۱۸ تا ۷۰ سال بود. همه شرکت کنندگان دارای شاخص توده بدنی ۲۷.۵ یا بالاتر بودند که نشان دهنده اضافه وزن بود. محققان فرض کردند که این معیار همینطور تضمین می نماید که شرکت کنندگان کلسترول بالایی دارند. محققان ۷۲ شرکت کننده را به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه محصولات گوشت و ماهی و گروه دیگر محصولات مایکوپروتئین دریافت نمودند. شرکت کنندگان نمونه خون را قبل و پس از مداخله برای تحلیل و بررسی ارسال کردند. به طور کلی، محققان بهبود بیشتری در سطح کلسترول در بین گروه مایکوپروتئین یافتند. برای شرکت کنندگان در گروه مایکوپروتئین، کلسترول کل حدود ۵٪ کاهش پیدا کرد. به صورت مشابه، سطح کلسترول بد LDL حدود ۱۰٪ در گروه مایکوپروتئین کاهش پیدا کرد. شرکت کنندگان در گروه مایکوپروتئین هم میانگین قند خون و غلظت پپتید c پایین تری نسبت به گروه کنترل داشتند. نویسنده این مطالعه، «جورج پاویس»، می گوید: «این مطالعه به شواهد بیشتری از مزایای سلامتی مایکوپروتئین، همچون پتانسیل آن در کاهش خطر بیماری قلبی عروقی، اضافه می کند.» منبع: minfood.ir 1403/01/29 14:30:01 5.0 از 5 104 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , تجربه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جدیدترین ها آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی