افزودنی های خوراكی باعث كم تحركی می شوند یافته جدید تحقیقاتی؛ به گزارش مین فود طبق نتایج یك مطالعه جدید، میزان بالا فسفات غیرآلی كه به شكل وسیعی در بعضی نوشابه ها، گوشت های بسته بندی شده و سایر محصولات فراوری شده استفاده می شود، می تواند علت بی تحركی باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان مركز پزشكی ساوت وسترن تكزاس در این مطالعه به بررسی تاثیر فسفات هم بر روی موش ها و هم بر روی انسان پرداختند و دریافتند این ماده باعث كاهش میزان فعالیت و افزایش مدت زمان بی تحركی می گردد. فسفات ذره ای كوچك است كه از فسفر معدنی به دست می آید. بدن به فسفر معدنی برای ساخت دندان ها و استخوان های سالم نیازمند است. این ماده به طورطبیعی در بعضی مواد خوراكی نظیر مغزیجات آجیلی، تخم مرغ، و محصولات لبنی یافت می گردد. اما غالباً فسفات غیرآلی به منظور بهبود ظاهر و طعم و یا افزایش مدت ماندگاری آن به برخی مواد خوراكی افزوده می گردد. طبق اعلام انجمن قلب آمریكا، حدود ۴۰ تا ۷۰ درصد محصولات پرفروش فروشگاه ها نظیر نوشابه ها، غذاهای فریزشده آماده، مخلوط غذاهای خشك، گوشت های بسته بندی شده و فرآوری شده حاوی ماده افزودنی فسفات هستند. محققان در این تحقیق، به دو گروه از موش های سالم رژیم غذایی مشابه دادند، اما یك گروه از آنها بیشتر از سه برابر گروه دیگر فسفات دریافت نمودند. بعد از ۱۲ هفته، موش های كه فسفات بیشتری دریافت كرده بودند در مقایسه با گروه كنترل، مدت زمان كمتری را بر روی تردمیل سپری می كردند و به هنگام ورزش، اكسیژن كمتری دریافت می كردند. همینطور آنها توانایی كمتری در چربی سوزی داشتند. بعلاوه در بیشتر از ۵۰۰۰ ژن آنها تغییر بوجود آمده بود تا به فرآوری اسیدهای چرب و متابولیسم سلولی كمك نماید. در مطالعه ای جداگانه بر روی انسان ها هم، محققان به رابطه مشابهی بین میزان بالا فسفات و كاهش تحرك فیزیكی پی بردند. مطالعات قبلی هم ارتباط بین میزان بالا مصرف فسفات با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و مرگ را به خصوص در بیماران كلیوی نشان داده بودند. 1397/10/23 14:13:33 5.0 از 5 4695 تگهای خبر: بسته بندی , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی