سوءتغذیه 24 تا 28 درصد بیماران بستری در بیمارستان ها رئیس انجمن تغذیه ایران مطرح كرد به گزارش مین فود رئیس انجمن تغذیه ایران اظهار داشت: در ایران 24 تا 28 درصد بیمارانی كه در بیمارستان ها بستری هستند گرفتار سوءتغذیه هستند كه باید به این نكته در شرایط بحران كرونا دقت نماییم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، ظهر جمعه در نشست خبری ویدئو كنفرانسی با خبرنگاران، اظهار نمود: مباحث تغذیه ای را با شیوع ویروس كرونا در كشور مستمر به اطلاع مردم رسانده ایم، اصول تغذیه در هر كشوری مبنای روند خوب زندگی است. با شیوع ویروس كرونا با فارغ التحصیلان رشته تغذیه در تمامی مراكز درمانی ارائه خدمت كردیم و در درمان بیماران كار گروهی را آغاز كردیم. وی ادامه داد: در بحران كرونا و در بیماران بستری یك متخصص بیهوشی یا عفونی و…، نمی تواند تمامی كارهای یك بیمار را انجام دهد بلكه همه باید در كنار هم برای یك مریض خدمت رسانی كنند. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اظهار داشت: ما تراز شروع بحران تیم های مختلفی را تشكیل دادیم و با رعایت نكات تغذیه ای كوشیدیم دستورالعمل غذایی را برای مردم ارائه دهیم تا و این دستورالعمل هم بلافاصله هم ترجمه شد و در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت. رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: در شرایط عادی بیمارانی كه در بیمارستان ها در جهان بستری می شوند درصدی از آنها گرفتار سوءتغذیه هستند، در ایران ۲۴ تا ۲۸ درصد بیمارانی كه در بیمارستان ها بستری هستند گرفتار سوءتغذیه هستند كه باید به این نكته در شرایط بحران كرونا دقت نماییم. میرزای رزاز اظهار داشت: به اندازه كافی فارغ التحصیل برای ارائه خدمت به هموطنان داریم و كمبودی در زمینه متخصص برای این دوران نداریم. وی افزود: اگر یك برنامه غذایی خوب داشته باشیم حدود ۸۰ درصد نیازهای بدن كامل می شود و نیازی به تهیه و خوردن مكمل ها نیست. میرزای رزاز اظهار داشت: اپلیكیشن تاك با حضور ۱۰۰ نفر از اعضای تیم آی تی و فارغ التحصیلان تغذیه ای تهیه شده است، در این اپلیكیشن اصول تغذیه سالم، نقش تغذیه در كرونا و موارد دیگر تغذیه ای كه برای افراد در این دوران لازم است آورده است. رئیس انجمن تغذیه ایران اظهار داشت: در اپلیكیشن تاك در مورد باورهای غلط تغذیه ای كه این روزها در جامعه اعلام می شود توضیحات و دستورالعمل هایی اعلام شده است كه مردم می توانند مطالعه كنند. شعار ما در این اپلیكیشن این است كه با تغذیه ای سالم از بحران كرونا آسان تر عبور نماییم. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور در مورد ایمنی غذایی اظهار داشت: در ایمنی غذایی در شرایط عادی یكسری مواد است كه برای ضدعفونی كردن سبزیجات به فروش می رسد ولی الان كمبود این مواد را داریم و بهترین راه برای ضدعفونی كردن سركه و نمك است. رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: در دو دهه گذشته از فارغ التحصیلان رشته تغذیه بر بالین بیمار كمتر استفاده شده است و به دنبال این هستیم كه حضور متخصصان تغذیه ای بیشتر شود، بحث تغذیه در بیماران كرونایی بسیار تأثیرگذار است چونكه بر طول مدت درمان بیمار تأثیر دارد. میرزای رزاز اظهار داشت: یك دستورالعمل تغذیه ای برای بیماران كرونایی تهیه شده است كه در همان اپلیكیشن تاك قرار دارد و افراد می توانند آنرا مطالعه كنند. وی افزود: تهیه سبدهای حمایتی غذایی را دستور كار داریم تا به اقشاری كه نیاز دارند سبد غذایی داده شود نه پول نقد تا بتوان اگر این اقشار سوءتغذیه دارند با آن سبد غذایی رفع سوءتغذیه شود. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور با اشاره به ارائه دمنوش های تبلیغاتی كه تأثیری برای درمان كرونا دارد اظهار داشت: این دمنوش ها طب جایگزینی برای درمان نیست. 1399/01/12 15:02:14 5.0 از 5 3217 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی