زیاده روی در مصرف نمك سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود یافته محققان آلمانی؛ مین فود: رژیم غذایی مملو از نمك نه فقط برای فشارخون مضر است بلكه به سیستم ایمنی هم لطمه می رساند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران بیمارستان دانشگاه بن آلمان در مطالعات خود دریافتند موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرنمك از عفونت های باكتریایی بسیار شدیدی رنج می برند. همچنین در شركت كنندگان انسانی هم كه روزانه ۶ گرم بیشتر نمك مصرف می كردند نقایص قابل توجهی در سیستم ایمنی مشاهده شد. این مقدار نمك معادل میزان نمك دو وعده فست فود است. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، حداكثر میزان نمك مصرفی برای افراد بزرگسال در روز نباید بیش از ۵ گرم باشد. این میزان تقریباً معادل یك قاشق چایخوری است. نمك با نام شیمیایی «كلرید سدیم»، سبب افزایش فشارخون شده و در نتیجه خطر حمله قلبی و سكته را بیشتر می كند. دكتر «كریستین كورتس»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «در حال حاضر ما می توانیم اثبات نماییم كه مصرف بیش از حد نمك سبب تضعیف سیستم ایمنی می شود.» مصرف بیش از حد نمك منجر به افزایش میزان گلوكوكورتیكوئیدها می شود كه همین مسئله مانع از عملكرد سیستم ایمنی می شود. 1399/01/19 12:45:41 5.0 از 5 3064 تگهای خبر: ایمنی , برند , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی