گزارش بازدید تیم سازمان جهانی بهداشت از خدمات ایران در مقابله با كووید ۱۹ به گزارش مین فود مدیركل امور بین الملل وزارت بهداشت، گزارش بازدید تیم سازمان جهانی بهداشت از خدمات ایران در مقابله با كروناویروس جدید را ارائه كرد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دكتر اسدی لاری در این زمینه اظهار داشت: تیم سازمان جهانی بهداشت در گزارش خود، به تعیین اولویت ها و رویكرد های مناسب وزارت بهداشت و كشور در زمینه تشخیص زودهنگام، آزمایش زودهنگام، جداسازی زودهنگام، درمان زودهنگام، ردیابی نزدیكان بیمار، مشاركت فعال و سازنده مردمی، افزایش ظرفیت آزمایش تشخیصی كووید ۱۹ با هماهنگی انستیتوپاستور، تخصیص بیمارستان های ویژه بیماران كووید اشاره كردند. وی ادامه داد: تعهد پزشكان و كادر درمانی و كیفیت خدمات ارائه شده، كمپین بسیج ملی مقابله با ویروس مورد توجه ویژه مشاورین سازمان جهانی بهداشت قرار گرفت. وی ادامه داد: فاصله گذاری اجتماعی، تعطیلی مدارس، تعلیق تجمع ها و محدودیت های مسافرتی نیز همچون اقدامات موثر كشورمان در مبارزه با كووید ۱۹ برشمرده شده است. بنابر اعلام كانال خبری وبدا، وی ادامه داد: در این گزارش همین طور بر همكاری و مشاركت گسترده رسانه ها و شبكه های اجتماعی، رهبران مذهبی، بخش خصوصی، افراد مشهور و تأثیرگذار در مورد COVID-۱۹ اشاره شده است. 1399/01/25 23:34:56 5.0 از 5 2982 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , پزشك , خدمات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی