گزارش بازدید تیم سازمان جهانی بهداشت از خدمات ایران در مقابله با كووید ۱۹ به گزارش مین فود مدیركل امور بین الملل وزارت بهداشت، گزارش بازدید تیم سازمان جهانی بهداشت از خدمات ایران در مقابله با كروناویروس جدید را ارائه كرد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دكتر اسدی لاری در این زمینه اظهار داشت: تیم سازمان جهانی بهداشت در گزارش خود، به تعیین اولویت ها و رویكرد های مناسب وزارت بهداشت و كشور در زمینه تشخیص زودهنگام، آزمایش زودهنگام، جداسازی زودهنگام، درمان زودهنگام، ردیابی نزدیكان بیمار، مشاركت فعال و سازنده مردمی، افزایش ظرفیت آزمایش تشخیصی كووید ۱۹ با هماهنگی انستیتوپاستور، تخصیص بیمارستان های ویژه بیماران كووید اشاره كردند. وی ادامه داد: تعهد پزشكان و كادر درمانی و كیفیت خدمات ارائه شده، كمپین بسیج ملی مقابله با ویروس مورد توجه ویژه مشاورین سازمان جهانی بهداشت قرار گرفت. وی ادامه داد: فاصله گذاری اجتماعی، تعطیلی مدارس، تعلیق تجمع ها و محدودیت های مسافرتی نیز همچون اقدامات موثر كشورمان در مبارزه با كووید ۱۹ برشمرده شده است. بنابر اعلام كانال خبری وبدا، وی ادامه داد: در این گزارش همین طور بر همكاری و مشاركت گسترده رسانه ها و شبكه های اجتماعی، رهبران مذهبی، بخش خصوصی، افراد مشهور و تأثیرگذار در مورد COVID-۱۹ اشاره شده است. 1399/01/25 23:34:56 5.0 از 5 2954 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , پزشك , خدمات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی