نقش تغذیه در ایام كرونا یك متخصص تغذیه تاكید كرد؛ مین فود: متخصص تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به عوامل مختلفی كه بر سیستم ایمنی بدن موثر است، لزوم تغذیه سالم در ایام كرونایی را مورد تاكید قرار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، منصور رضایی، با اعلان اینكه عوامل مختلفی بر سیستم ایمنی بدن اثرگذار می باشد، اضافه كرد: داشتن روحیه قوی، شادی، خواب كافی و تغذیه مناسب از مهم ترین عوامل مؤثر بر سیستم ایمنی افراد است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، اشاره كرد: در بحث تغذیه مواردی وجود دارد كه اگر چنانچه این سفارش ها رعایت شود سیستم ایمنی به میزان قابل توجهی ارتقا پیدا خواهدنمود. رضایی با تاكید بر اینكه دریافت كافی انرژی فاكتور اساسی در تغذیه محسوب می شود، اظهار داشت: دریافت منابع پروتئینی خصوصاً در افرادی كه مبتلا به ویروس كرونا شده اند لزوم دارد، افراد لازم است برای ارتقا سیستم ایمنی بدن خود از انواع مغزها، حبوبات و گوشت كاملاً پخته كه منابع غنی پروتئین هستند، استفاده كنند. این متخصص تغذیه پرهیز از استفاده گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس، كالباس و انواع كباب ها را سفارش كرد و توضیح داد: كباب انواع گوشت به سبب نیم پز بودن احتمال انتقال آلودگی را افزایش خواهد داد. ایشان سپس با تاكید بر مصرف تخم مرغ، اظهار داشت: تخم مرغ یكی از مفید ترین مواد غذایی است كه موجب ارتقا سیستم ایمنی می شود و مهم ترین نكته ای كه باید درباره این منبع غذایی غنی از پروتئین رعایت شود، پخته شدن كامل آن است. استفاده از غذاهای سهل الهضم برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن، سفارش دیگر وی به مردم بود. رضایی با اشاره به انتشار ویروس كرونا، اظهار داشت: غذاهای سنتی ایرانی همانند خورش فسنجان غذایی سهل الهضم، منبع سرشار از پروتئین و كمك كننده به سیستم ایمنی بدن است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، با اعلان اینكه این روزها باورهای غلطی درباره مصرف لبنیات در كشور شایع شده توضیح داد: هیچ گروه از مواد غذایی جایگزین گروه های دیگر نمی تواند باشد، بدین سبب باید برای ارتقا سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات نیز در سبد غذایی اضافه شود. مصرف شیر با مكمل هایی نظیر عسل، خرما و یا موز سفارش دیگر این متخصص تغذیه برای كمك به سیستم ایمنی بدن در ایام سخت كرونایی بود. رضایی در ادامه تصریح كرد: بطور كلی پروتئین ها و مصرف فراوان مایعات باید به صورت روزانه استفاده گردد و افراد تاجایی كه ممكنست باید از مصرف غذاهای رستورانی پرهیز كنند. وی، تنوع غذایی و مصرف مواد غذایی تازه را از طرف مردم مورد توجه قرار داد و اشاره كرد: استفاده از تمام گروه های مواد غذایی شامل میوه، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات ضروری می باشد. در مورد میوه جات و سبزی ها حتما این نكته مورد توجه قرار گیرد كه این گروه غنی از ویتامین ها باید كاملاً قابل شستشو و ضدعفونی كردن باشند كه در این فهرست مركبات و موز از اهمیت بالایی برخوردار می باشند. منبع: مین فود 1399/01/30 16:29:56 5.0 از 5 3148 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیمارستان , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی