نقش تغذیه در ایام كرونا یك متخصص تغذیه تاكید كرد؛ مین فود: متخصص تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به عوامل مختلفی كه بر سیستم ایمنی بدن موثر است، لزوم تغذیه سالم در ایام كرونایی را مورد تاكید قرار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، منصور رضایی، با اعلان اینكه عوامل مختلفی بر سیستم ایمنی بدن اثرگذار می باشد، اضافه كرد: داشتن روحیه قوی، شادی، خواب كافی و تغذیه مناسب از مهم ترین عوامل مؤثر بر سیستم ایمنی افراد است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، اشاره كرد: در بحث تغذیه مواردی وجود دارد كه اگر چنانچه این سفارش ها رعایت شود سیستم ایمنی به میزان قابل توجهی ارتقا پیدا خواهدنمود. رضایی با تاكید بر اینكه دریافت كافی انرژی فاكتور اساسی در تغذیه محسوب می شود، اظهار داشت: دریافت منابع پروتئینی خصوصاً در افرادی كه مبتلا به ویروس كرونا شده اند لزوم دارد، افراد لازم است برای ارتقا سیستم ایمنی بدن خود از انواع مغزها، حبوبات و گوشت كاملاً پخته كه منابع غنی پروتئین هستند، استفاده كنند. این متخصص تغذیه پرهیز از استفاده گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس، كالباس و انواع كباب ها را سفارش كرد و توضیح داد: كباب انواع گوشت به سبب نیم پز بودن احتمال انتقال آلودگی را افزایش خواهد داد. ایشان سپس با تاكید بر مصرف تخم مرغ، اظهار داشت: تخم مرغ یكی از مفید ترین مواد غذایی است كه موجب ارتقا سیستم ایمنی می شود و مهم ترین نكته ای كه باید درباره این منبع غذایی غنی از پروتئین رعایت شود، پخته شدن كامل آن است. استفاده از غذاهای سهل الهضم برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن، سفارش دیگر وی به مردم بود. رضایی با اشاره به انتشار ویروس كرونا، اظهار داشت: غذاهای سنتی ایرانی همانند خورش فسنجان غذایی سهل الهضم، منبع سرشار از پروتئین و كمك كننده به سیستم ایمنی بدن است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، با اعلان اینكه این روزها باورهای غلطی درباره مصرف لبنیات در كشور شایع شده توضیح داد: هیچ گروه از مواد غذایی جایگزین گروه های دیگر نمی تواند باشد، بدین سبب باید برای ارتقا سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات نیز در سبد غذایی اضافه شود. مصرف شیر با مكمل هایی نظیر عسل، خرما و یا موز سفارش دیگر این متخصص تغذیه برای كمك به سیستم ایمنی بدن در ایام سخت كرونایی بود. رضایی در ادامه تصریح كرد: بطور كلی پروتئین ها و مصرف فراوان مایعات باید به صورت روزانه استفاده گردد و افراد تاجایی كه ممكنست باید از مصرف غذاهای رستورانی پرهیز كنند. وی، تنوع غذایی و مصرف مواد غذایی تازه را از طرف مردم مورد توجه قرار داد و اشاره كرد: استفاده از تمام گروه های مواد غذایی شامل میوه، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات ضروری می باشد. در مورد میوه جات و سبزی ها حتما این نكته مورد توجه قرار گیرد كه این گروه غنی از ویتامین ها باید كاملاً قابل شستشو و ضدعفونی كردن باشند كه در این فهرست مركبات و موز از اهمیت بالایی برخوردار می باشند. منبع: مین فود 1399/01/30 16:29:56 5.0 از 5 3208 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیمارستان , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن سوله سازی تهران صلاحیت نامزد های هیات مدیره نظام پزشکی، رد یا تأیید قطعی نشده است ۶۰ درصد ایرانی ها اضافه وزن دارند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین استخدام و کاریابی پربحث ترین ها کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است جدیدترین ها کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی سوله سازی تهران خدمات امداد خودرو اسلامشهر از کارت درسته فردا مهلت نهایی انتخاب رشته کنکوری ها صلاحیت نامزد های هیات مدیره نظام پزشکی، رد یا تأیید قطعی نشده است ۶۰ درصد ایرانی ها اضافه وزن دارند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی