بازگشایی رستوران ها به شكل پیش از كرونا خطرناك می باشد زالی هشدار داد؛ به گزارش مین فود فرمانده ستاد مقابله با كرونا در كلانشهر تهران، نسبت به تبعات و خطرات بازگشایی رستوران ها به شكل متعارف قبلی اخطار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علی رضا زالی، اظهار داشت: باز شدن رستوران ها به شکل کاملاً متعارف قبلی خود و در شرایطی که در تهران و طی روزهای اخیر با موج پیش رونده ای از بازگشایی ها روبرو می باشیم، امکان دارد امواج جدیدی از بیماری را در تهران رقم زده و مهار و کنترل بیماری را سخت تر کند. وی درباره نحوه فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، اظهار نمود: بر مبنای مصوبه ستاد ملی کرونا مراکز تهیه و توزیع غذا و به صورت خاص رستوران ها جزو مشاغل پرخطر طبقه بندی شده اند و بر مبنای تصمیم قبلی ستاد ملی مقرر است که حداقل تا ۱۵ اردیبهشت تصمیم جدیدی در خصوص بازگشایی مشاغل پرخطر اتخاذ نشود. زالی، هر گونه تغییر جدید در روند فعالیت مشاغل پرخطر را منوط به تصمیم گیری و مصوبه بعدی ستاد ملی کرونا دانست و اظهار داشت: با این وجود مانند سابق سفارش ما این است که اگر تصمیمی در ارتباط با بازگشایی مراکزی که جنبه رستوران دارند گرفته می شود، صرفا به صورت غذای بیرون بر باشد. وی با اشاره به اینکه به صورت معمول و در گذشته هم رستوران ها در ماه مبارک رمضان به جز در ساعات پس از افطار فعالیتی نداشتند، اظهار نمود: سال جاری و با عنایت به مسائل در رابطه با همه گیری کرونا، مانند سابق پیشنهاد ما این است که مراکز تهیه و توزیع غذا و رستوران ها صرفا به صورت بیرون بر عمل کنند. زالی در ارتباط با پیشنهاد ستاد ملی کرونا در تهران، خاطرنشان کرد: اگر هم تصمیمی در ارتباط با بازگشایی رستوران ها اتخاذ شود، پیشنهاد ما در تهران این است که رستوران ها مطلقاً به صورت تجمعی باز نشوند و صرفا به صورت بیرون بر فعالیت کنند. به عبارت دیگر رستوران ها در همان مقطع مجاز فعالیت یعنی از افطار تا سحر مانند تصمیم قبلی به صورت بیرون بر نسبت به توزیع مواد غذایی عمل کنند. وی با تاکید بر اینکه بازگشایی مشاغل باید حتما با سرعت تدریجی تر و با رعایت تمامی ملاحظات بهداشتی صورت گیرد، اضافه کرد: همانگونه که هر ساله معاونان بهداشتی در روزهای ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشت محیطی خویش را افزایش می دادند، سال جاری هم مطابق پروتکل ابلاغی وزارت بهداشت این نظارت ها در زمینه تهیه و توزیع مواد غذایی در کل کشور و همچون استان تهران افزوده می شود. فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در ارتباط با نحوه برخورد با فعالیت غیرمجاز رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اظهار داشت: هنوز تصمیم جدیدی در خصوص تغییر مصوبه ستاد ملی در مورد بازگشایی رستوران ها ابلاغ نشده و طبق مصوبه قبلی ستاد، رستوران ها همچنان جزو مشاغل پرخطر تلقی می شوند، ازاین رو برای اظهار نظر جدید باید منتظر جلسه بعدی ستاد ملی و ابلاغ پروتکل جدید باشیم. زالی اظهار داشت: سفارش ما این است که در ماه مبارک رمضان حداقل در شهر تهران تغییر جدیدی در فعالیت رستوران ها اتفاق نیفتد و مانند ایام اخیر، در زمان افطار به صورت بیرون بر فعالیت کنند. 1399/02/08 19:01:13 5.0 از 5 3124 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , رستوران این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مردم از خوردن غذاهای پرنمک خودداری کنند احتمال حمله قلبی در این ساعت از روز بیشتر است کلم بروکلی قاتل سرطان است نوشابه های رژیمی سبب افزایش سطح انسولین می شوند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس پارکت آرتا خدمات پنل پیامک - فروش پنل پیامک خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج مشاوره روانشناسی تلفنی کمپ ترک اعتیاد پربیننده ترین ها فروشگاه آنلاین بدوبدو بازدید وزیر بهداشت از بیمارستانی که توسط پزشکان ایرانی در تاجیکستان تاسیس شد افراد دیابتی کدام مواد غذایی را نباید بخورند بهترین تاتوکار در تهران پربحث ترین ها مردم از خوردن غذاهای پرنمک خودداری کنند شش سفارش مهم برای حل مشکل یبوست دانلود انواع فیلم احتمال حمله قلبی در این ساعت از روز بیشتر است جدیدترین ها مردم از خوردن غذاهای پرنمک خودداری کنند شش سفارش مهم برای حل مشکل یبوست دانلود انواع فیلم احتمال حمله قلبی در این ساعت از روز بیشتر است آشنایی با بازی های آنلاین کلم بروکلی قاتل سرطان است نوشابه های رژیمی سبب افزایش سطح انسولین می شوند دانش آموزان در مدرسه چی بخورند راهکارهای مؤثر برای درمان کیپ شدن بینی ۱۱ خوراکی موثر در جلوگیری از سردرد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی