بازگشایی رستوران ها به شكل پیش از كرونا خطرناك می باشد زالی هشدار داد؛ به گزارش مین فود فرمانده ستاد مقابله با كرونا در كلانشهر تهران، نسبت به تبعات و خطرات بازگشایی رستوران ها به شكل متعارف قبلی اخطار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علی رضا زالی، اظهار داشت: باز شدن رستوران ها به شکل کاملاً متعارف قبلی خود و در شرایطی که در تهران و طی روزهای اخیر با موج پیش رونده ای از بازگشایی ها روبرو می باشیم، امکان دارد امواج جدیدی از بیماری را در تهران رقم زده و مهار و کنترل بیماری را سخت تر کند. وی درباره نحوه فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، اظهار نمود: بر مبنای مصوبه ستاد ملی کرونا مراکز تهیه و توزیع غذا و به صورت خاص رستوران ها جزو مشاغل پرخطر طبقه بندی شده اند و بر مبنای تصمیم قبلی ستاد ملی مقرر است که حداقل تا ۱۵ اردیبهشت تصمیم جدیدی در خصوص بازگشایی مشاغل پرخطر اتخاذ نشود. زالی، هر گونه تغییر جدید در روند فعالیت مشاغل پرخطر را منوط به تصمیم گیری و مصوبه بعدی ستاد ملی کرونا دانست و اظهار داشت: با این وجود مانند سابق سفارش ما این است که اگر تصمیمی در ارتباط با بازگشایی مراکزی که جنبه رستوران دارند گرفته می شود، صرفا به صورت غذای بیرون بر باشد. وی با اشاره به اینکه به صورت معمول و در گذشته هم رستوران ها در ماه مبارک رمضان به جز در ساعات پس از افطار فعالیتی نداشتند، اظهار نمود: سال جاری و با عنایت به مسائل در رابطه با همه گیری کرونا، مانند سابق پیشنهاد ما این است که مراکز تهیه و توزیع غذا و رستوران ها صرفا به صورت بیرون بر عمل کنند. زالی در ارتباط با پیشنهاد ستاد ملی کرونا در تهران، خاطرنشان کرد: اگر هم تصمیمی در ارتباط با بازگشایی رستوران ها اتخاذ شود، پیشنهاد ما در تهران این است که رستوران ها مطلقاً به صورت تجمعی باز نشوند و صرفا به صورت بیرون بر فعالیت کنند. به عبارت دیگر رستوران ها در همان مقطع مجاز فعالیت یعنی از افطار تا سحر مانند تصمیم قبلی به صورت بیرون بر نسبت به توزیع مواد غذایی عمل کنند. وی با تاکید بر اینکه بازگشایی مشاغل باید حتما با سرعت تدریجی تر و با رعایت تمامی ملاحظات بهداشتی صورت گیرد، اضافه کرد: همانگونه که هر ساله معاونان بهداشتی در روزهای ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشت محیطی خویش را افزایش می دادند، سال جاری هم مطابق پروتکل ابلاغی وزارت بهداشت این نظارت ها در زمینه تهیه و توزیع مواد غذایی در کل کشور و همچون استان تهران افزوده می شود. فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در ارتباط با نحوه برخورد با فعالیت غیرمجاز رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اظهار داشت: هنوز تصمیم جدیدی در خصوص تغییر مصوبه ستاد ملی در مورد بازگشایی رستوران ها ابلاغ نشده و طبق مصوبه قبلی ستاد، رستوران ها همچنان جزو مشاغل پرخطر تلقی می شوند، ازاین رو برای اظهار نظر جدید باید منتظر جلسه بعدی ستاد ملی و ابلاغ پروتکل جدید باشیم. زالی اظهار داشت: سفارش ما این است که در ماه مبارک رمضان حداقل در شهر تهران تغییر جدیدی در فعالیت رستوران ها اتفاق نیفتد و مانند ایام اخیر، در زمان افطار به صورت بیرون بر فعالیت کنند. 1399/02/08 19:01:13 5.0 از 5 3503 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , رستوران این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی