شرایط مصرف مكمل ها برای زنان حامله در ایام كرونایی به گزارش مین فود عضو تیم تخصصی مركز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا توضیحاتی درباب مصرف مكمل ها در ایام كرونایی برای زنان حامله ارائه كرد و اظهار داشت: مصرف تمامی مكمل ها باید با صلاحدید پزشك متخصص و برمبنای نیاز فرد صورت گیرد. دکتر آتوسا کریمی در گفتگو با ایسنا، در مورد مصرف مکمل ها در خانم های آبستن در شرایط کرونایی، اظهار داشت: این که مصرف ویتامین ها می تواند درمان کننده یا پیشگیری کننده از بیماری کرونا باشد به اثبات نرسیده، اما مصرف دوز درست آن می تواند سبب حفظ سلامتی بدن بخصوص در دوران حاملگی شود. در این دوران ویتامین ها باید با دوز مجاز و با عنایت به تشخیص و تجویز متخصص مصرف شود. بعنوان مثال خانمی که حاملگی دوقلویی دارد امکان دارد نیازمند مصرف میزان بیشتری از مکمل آهن نسبت به خانمی باشد که حاملگی تک قلویی را تجربه می کند. وی در مورد میزان مجاز مصرف ویتامین D، اظهار نمود: میزان این ویتامین قبل از حاملگی و یا در اوایل دوره حاملگی اندازه گیری می شود و بر مبنای سطح ویتامین D موجود در سرم خون فرد، دوز مجاز ویتامین D برای او تجویز می شود. همینطور در صورت تماس بخشی از پوست با نور آفتاب هم می تواند تأمین کننده ویتامین D باشد. وی با اشاره به اینکه برخی ویتامین ها محلول در چربی و برخی محلول در آب هستند، خاطرنشان کرد: ویتامین های B و C محلول در آب هستند و اگر بیشتر از مقدار مجاز در بدن وجود داشته باشد، میزان اضافی از راه کلیه ها دفع می شود. ویتامین های محلول در چربی هم شامل ویتامین E، D و A هستند که اگر فردی بیشتر از دوز مورد نیازش استفاده نماید در بدن باقی مانده و سبب مسمومیت و عوارض جدی خواهند شد که این مورد شامل حال افراد غیر آبستن هم خواهد شد. این جراح و فلوشیپ زنان، زایمان و ناباروری در مورد مصرف اسید فولیک و میزان مصرف آن، افزود: اسید فولیک هم محلول در آب است و اضافی آن از بدن دفع می شود، ولی دلیلی ندارد که خانم های آبستن این تصور را داشته باشند که اسید فولیک می تواند در جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا موثر باشد که بخواهند آنرا بیشتر از نیاز استفاده کنند. وی درباره مصرف ویتامین C هم بیان نمود: برخی مقالات اشاره می کنند که این ویتامین می تواند در کنار داروهای دیگر کمک کننده به درمان کرونا باشد، اما نکته مهم آن است که مصرف آن هم باید باصلاحدید پزشک صورت گیرد، چونکه اگر مصرف آن در خانم های آبستن از حد مجاز فراتر رود می تواند خطرناک باشد. این نکته هم نباید فراموش شود که ویتامین C در بعضی مواد غذایی مانند مرکبات وجود دارد. منبع: مین فود 1399/02/18 13:24:21 5.0 از 5 2681 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط زنان و مردان از چه غذاهایی برای صبحانه استفاده کنند؟ شیرمادر یک غذای کامل برای نوزاد است برای تشخیص آلزایمر باید آزمایش ژنتیک انجام شود؟ پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه متخصص سئو پربیننده ترین ها در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر پربحث ترین ها از 58 ثانیه ی اثرگذار تا امید دیدار با وزیر فرهنگ! زنان و مردان از چه غذاهایی برای صبحانه استفاده کنند؟ شیرمادر یک غذای کامل برای نوزاد است برای تشخیص آلزایمر باید آزمایش ژنتیک انجام شود؟ جدیدترین ها از 58 ثانیه ی اثرگذار تا امید دیدار با وزیر فرهنگ! زنان و مردان از چه غذاهایی برای صبحانه استفاده کنند؟ شیرمادر یک غذای کامل برای نوزاد است برای تشخیص آلزایمر باید آزمایش ژنتیک انجام شود؟ پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی نقش حیاتی غذا در رفع فقر و تامین سلامت جامعه اهمیت استفاده از لوازم کارواش صنعتی باکیفیت Project Management on Cappeh صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی