شرایط مصرف مكمل ها برای زنان حامله در ایام كرونایی به گزارش مین فود عضو تیم تخصصی مركز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا توضیحاتی درباب مصرف مكمل ها در ایام كرونایی برای زنان حامله ارائه كرد و اظهار داشت: مصرف تمامی مكمل ها باید با صلاحدید پزشك متخصص و برمبنای نیاز فرد صورت گیرد. دکتر آتوسا کریمی در گفتگو با ایسنا، در مورد مصرف مکمل ها در خانم های آبستن در شرایط کرونایی، اظهار داشت: این که مصرف ویتامین ها می تواند درمان کننده یا پیشگیری کننده از بیماری کرونا باشد به اثبات نرسیده، اما مصرف دوز درست آن می تواند سبب حفظ سلامتی بدن بخصوص در دوران حاملگی شود. در این دوران ویتامین ها باید با دوز مجاز و با عنایت به تشخیص و تجویز متخصص مصرف شود. بعنوان مثال خانمی که حاملگی دوقلویی دارد امکان دارد نیازمند مصرف میزان بیشتری از مکمل آهن نسبت به خانمی باشد که حاملگی تک قلویی را تجربه می کند. وی در مورد میزان مجاز مصرف ویتامین D، اظهار نمود: میزان این ویتامین قبل از حاملگی و یا در اوایل دوره حاملگی اندازه گیری می شود و بر مبنای سطح ویتامین D موجود در سرم خون فرد، دوز مجاز ویتامین D برای او تجویز می شود. همینطور در صورت تماس بخشی از پوست با نور آفتاب هم می تواند تأمین کننده ویتامین D باشد. وی با اشاره به اینکه برخی ویتامین ها محلول در چربی و برخی محلول در آب هستند، خاطرنشان کرد: ویتامین های B و C محلول در آب هستند و اگر بیشتر از مقدار مجاز در بدن وجود داشته باشد، میزان اضافی از راه کلیه ها دفع می شود. ویتامین های محلول در چربی هم شامل ویتامین E، D و A هستند که اگر فردی بیشتر از دوز مورد نیازش استفاده نماید در بدن باقی مانده و سبب مسمومیت و عوارض جدی خواهند شد که این مورد شامل حال افراد غیر آبستن هم خواهد شد. این جراح و فلوشیپ زنان، زایمان و ناباروری در مورد مصرف اسید فولیک و میزان مصرف آن، افزود: اسید فولیک هم محلول در آب است و اضافی آن از بدن دفع می شود، ولی دلیلی ندارد که خانم های آبستن این تصور را داشته باشند که اسید فولیک می تواند در جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا موثر باشد که بخواهند آنرا بیشتر از نیاز استفاده کنند. وی درباره مصرف ویتامین C هم بیان نمود: برخی مقالات اشاره می کنند که این ویتامین می تواند در کنار داروهای دیگر کمک کننده به درمان کرونا باشد، اما نکته مهم آن است که مصرف آن هم باید باصلاحدید پزشک صورت گیرد، چونکه اگر مصرف آن در خانم های آبستن از حد مجاز فراتر رود می تواند خطرناک باشد. این نکته هم نباید فراموش شود که ویتامین C در بعضی مواد غذایی مانند مرکبات وجود دارد. منبع: مین فود 1399/02/18 13:24:21 5.0 از 5 2770 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۲ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی پربحث ترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ جدیدترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی