شرایط مصرف مكمل ها برای زنان حامله در ایام كرونایی به گزارش مین فود عضو تیم تخصصی مركز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا توضیحاتی درباب مصرف مكمل ها در ایام كرونایی برای زنان حامله ارائه كرد و اظهار داشت: مصرف تمامی مكمل ها باید با صلاحدید پزشك متخصص و برمبنای نیاز فرد صورت گیرد. دکتر آتوسا کریمی در گفتگو با ایسنا، در مورد مصرف مکمل ها در خانم های آبستن در شرایط کرونایی، اظهار داشت: این که مصرف ویتامین ها می تواند درمان کننده یا پیشگیری کننده از بیماری کرونا باشد به اثبات نرسیده، اما مصرف دوز درست آن می تواند سبب حفظ سلامتی بدن بخصوص در دوران حاملگی شود. در این دوران ویتامین ها باید با دوز مجاز و با عنایت به تشخیص و تجویز متخصص مصرف شود. بعنوان مثال خانمی که حاملگی دوقلویی دارد امکان دارد نیازمند مصرف میزان بیشتری از مکمل آهن نسبت به خانمی باشد که حاملگی تک قلویی را تجربه می کند. وی در مورد میزان مجاز مصرف ویتامین D، اظهار نمود: میزان این ویتامین قبل از حاملگی و یا در اوایل دوره حاملگی اندازه گیری می شود و بر مبنای سطح ویتامین D موجود در سرم خون فرد، دوز مجاز ویتامین D برای او تجویز می شود. همینطور در صورت تماس بخشی از پوست با نور آفتاب هم می تواند تأمین کننده ویتامین D باشد. وی با اشاره به اینکه برخی ویتامین ها محلول در چربی و برخی محلول در آب هستند، خاطرنشان کرد: ویتامین های B و C محلول در آب هستند و اگر بیشتر از مقدار مجاز در بدن وجود داشته باشد، میزان اضافی از راه کلیه ها دفع می شود. ویتامین های محلول در چربی هم شامل ویتامین E، D و A هستند که اگر فردی بیشتر از دوز مورد نیازش استفاده نماید در بدن باقی مانده و سبب مسمومیت و عوارض جدی خواهند شد که این مورد شامل حال افراد غیر آبستن هم خواهد شد. این جراح و فلوشیپ زنان، زایمان و ناباروری در مورد مصرف اسید فولیک و میزان مصرف آن، افزود: اسید فولیک هم محلول در آب است و اضافی آن از بدن دفع می شود، ولی دلیلی ندارد که خانم های آبستن این تصور را داشته باشند که اسید فولیک می تواند در جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا موثر باشد که بخواهند آنرا بیشتر از نیاز استفاده کنند. وی درباره مصرف ویتامین C هم بیان نمود: برخی مقالات اشاره می کنند که این ویتامین می تواند در کنار داروهای دیگر کمک کننده به درمان کرونا باشد، اما نکته مهم آن است که مصرف آن هم باید باصلاحدید پزشک صورت گیرد، چونکه اگر مصرف آن در خانم های آبستن از حد مجاز فراتر رود می تواند خطرناک باشد. این نکته هم نباید فراموش شود که ویتامین C در بعضی مواد غذایی مانند مرکبات وجود دارد. منبع: مین فود 1399/02/18 13:24:21 5.0 از 5 2657 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی