شناسایی ۱۵۵۶ بیمار جدید مبتلا به كرونا مین فود: سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی 1556 بیمار جدید مبتلا به كووید19 در كشور آگاهی داد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر جهانپور در این زمینه اظهار داشت: از روز گذشته تا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی ۱۵۵۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۰۴ هزار و ۶۹۱ نفر رسید.جهانپور با اعلان اینکه متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۵ بیمار کووید۱۹ جان خودرا از دست دادند، بیان کرد: مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۵۴۱ نفر رسید.وی اضافه کرد: خوشبختانه تا کنون ۸۳ هزار و ۸۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند؛ اما متاسفانه ۲۷۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.جهانپور در آخر اشاره کرد: تا کنون ۵۵۸ هزار و ۸۹۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.وی با اعلان اینکه موضوع بیماریابی روز به روز در حال فعالتر شدن است، اظهار داشت: قاعدتا اگر امروز ۱۵۵۶ نفر مورد جدید مبتلاشدن به کرونا شناسایی شده است دو سوم این تعداد مربوط به موارد سرپایی و افراد در تماس نزدیک بوده است. به این معنا که موارد شناسایی شده جدید بیش از گذشته بوده و حتی افراد بدون علامت نیز امکان شناسایی و تست پیدا کردند. منبع: مین فود 1399/02/20 03:36:31 5.0 از 5 2686 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , كرونا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان جدیدترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی