افطار و سحر چه خوراكی ها و نوشیدنی هایی بخوریم رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی؛ به گزارش مین فود رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، اظهار داشت: روزه داری موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، گفت: ذهنیت اینکه روزه داری موجب فراهم شدن زمینه بیماری می شود، غلط است. وی ادامه داد: افراد سالم زیر ۶۵ سال بدون هر گونه نگرانی روزه خودرا بگیرند، افراد بالای ۶۵ سال سالمند تلقی می شوند. میرزای رزاز اظهار داشت: سالمندان بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند و باید مراقب باشند. وی ادامه داد: میزان کالری که ما دریافت می نماییم باید متعادل باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: غلات و نان، پروتئین ها، سبزی، لبنیات و چربی نیاز بدن هست و برای تقویت بدن باید از ریز مغذی ها استفاده نمائیم. میرزای رزاز اضافه کرد: هرم غذایی ذکر شده باید مراعات شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: ویتامین D محدود است و در ایران کمبود حاشیه ای داریم. مردم باید ویتامین D را با مشورت پزشک مصرف کنند. میرزای رزاز اضافه کرد: دوزهای ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D تأثیر گذار است، این دارو بدون نسخه هم ارائه می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: دولت هم برنامه دارد برای غنی سازی آردها تا کمبود ویتامین D هموطنان برطرف شود. میرزای رزاز اشاره کرد: در ماه رمضان باید با رعایت هرم غذایی متعادل، تمام ریز مغذی ها وارد بدن شود. شروع افطار با ماده ولرم و قند طبیعی باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی با اعلان اینکه افطاری سبک سفارش می شود، اظهار داشت: انواع سوپ ها از قبیل فرنی خیلی مفید می باشد. میرزای رزاز، اظهار داشت: سحر وعده اصلی است و باید پروتئین لازم را داشته باشند اما از غذاهای چرب پرهیز شود. خوردن چای و مواد کافئینی نزدیک خواب سفارش نمی گردد. میوه و سبزیجات سفارش می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: از نوشیدن شربت هایی که شکر زیاد دارند باید پرهیز شود. در کرونا هم ثابت شده که شکر و مواد قندی غیر طبیعی ایمنی بدن را می کاهد، بیماران کلیوی مراقب باشند. میرزای رزاز اضافه کرد: در خانه می مانیم تبدیل به در آشپزخانه ماندن نشود. منبع: مین فود 1399/02/24 16:02:01 5.0 از 5 2782 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی