افطار و سحر چه خوراكی ها و نوشیدنی هایی بخوریم رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی؛ به گزارش مین فود رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، اظهار داشت: روزه داری موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، گفت: ذهنیت اینکه روزه داری موجب فراهم شدن زمینه بیماری می شود، غلط است. وی ادامه داد: افراد سالم زیر ۶۵ سال بدون هر گونه نگرانی روزه خودرا بگیرند، افراد بالای ۶۵ سال سالمند تلقی می شوند. میرزای رزاز اظهار داشت: سالمندان بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند و باید مراقب باشند. وی ادامه داد: میزان کالری که ما دریافت می نماییم باید متعادل باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: غلات و نان، پروتئین ها، سبزی، لبنیات و چربی نیاز بدن هست و برای تقویت بدن باید از ریز مغذی ها استفاده نمائیم. میرزای رزاز اضافه کرد: هرم غذایی ذکر شده باید مراعات شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: ویتامین D محدود است و در ایران کمبود حاشیه ای داریم. مردم باید ویتامین D را با مشورت پزشک مصرف کنند. میرزای رزاز اضافه کرد: دوزهای ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D تأثیر گذار است، این دارو بدون نسخه هم ارائه می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: دولت هم برنامه دارد برای غنی سازی آردها تا کمبود ویتامین D هموطنان برطرف شود. میرزای رزاز اشاره کرد: در ماه رمضان باید با رعایت هرم غذایی متعادل، تمام ریز مغذی ها وارد بدن شود. شروع افطار با ماده ولرم و قند طبیعی باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی با اعلان اینکه افطاری سبک سفارش می شود، اظهار داشت: انواع سوپ ها از قبیل فرنی خیلی مفید می باشد. میرزای رزاز، اظهار داشت: سحر وعده اصلی است و باید پروتئین لازم را داشته باشند اما از غذاهای چرب پرهیز شود. خوردن چای و مواد کافئینی نزدیک خواب سفارش نمی گردد. میوه و سبزیجات سفارش می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: از نوشیدن شربت هایی که شکر زیاد دارند باید پرهیز شود. در کرونا هم ثابت شده که شکر و مواد قندی غیر طبیعی ایمنی بدن را می کاهد، بیماران کلیوی مراقب باشند. میرزای رزاز اضافه کرد: در خانه می مانیم تبدیل به در آشپزخانه ماندن نشود. منبع: مین فود 1399/02/24 16:02:01 5.0 از 5 2889 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش درصد احتمال حاملگی با اصلاح سبک زندگی چگونه افراد میانسال به زوال عقل مبتلا می شوند؟ تأمین منابع شیرخشک از جانب سازمان برنامه و بودجه نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample پربحث ترین ها افزایش درصد احتمال حاملگی با اصلاح سبک زندگی چگونه افراد میانسال به زوال عقل مبتلا می شوند؟ تأمین منابع شیرخشک از جانب سازمان برنامه و بودجه نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان جدیدترین ها افزایش درصد احتمال حاملگی با اصلاح سبک زندگی چگونه افراد میانسال به زوال عقل مبتلا می شوند؟ تأمین منابع شیرخشک از جانب سازمان برنامه و بودجه نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان سفر با حیوانات به اقامتگاه افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت میوه ای که جای دارو را می گیرد ۱۰ خاصیت اعجاب انگیز سنجد تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است چند باور نادرست در رابطه با ریزش مو اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی