افطار و سحر چه خوراكی ها و نوشیدنی هایی بخوریم رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی؛ به گزارش مین فود رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، اظهار داشت: روزه داری موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، گفت: ذهنیت اینکه روزه داری موجب فراهم شدن زمینه بیماری می شود، غلط است. وی ادامه داد: افراد سالم زیر ۶۵ سال بدون هر گونه نگرانی روزه خودرا بگیرند، افراد بالای ۶۵ سال سالمند تلقی می شوند. میرزای رزاز اظهار داشت: سالمندان بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند و باید مراقب باشند. وی ادامه داد: میزان کالری که ما دریافت می نماییم باید متعادل باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: غلات و نان، پروتئین ها، سبزی، لبنیات و چربی نیاز بدن هست و برای تقویت بدن باید از ریز مغذی ها استفاده نمائیم. میرزای رزاز اضافه کرد: هرم غذایی ذکر شده باید مراعات شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: ویتامین D محدود است و در ایران کمبود حاشیه ای داریم. مردم باید ویتامین D را با مشورت پزشک مصرف کنند. میرزای رزاز اضافه کرد: دوزهای ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D تأثیر گذار است، این دارو بدون نسخه هم ارائه می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: دولت هم برنامه دارد برای غنی سازی آردها تا کمبود ویتامین D هموطنان برطرف شود. میرزای رزاز اشاره کرد: در ماه رمضان باید با رعایت هرم غذایی متعادل، تمام ریز مغذی ها وارد بدن شود. شروع افطار با ماده ولرم و قند طبیعی باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی با اعلان اینکه افطاری سبک سفارش می شود، اظهار داشت: انواع سوپ ها از قبیل فرنی خیلی مفید می باشد. میرزای رزاز، اظهار داشت: سحر وعده اصلی است و باید پروتئین لازم را داشته باشند اما از غذاهای چرب پرهیز شود. خوردن چای و مواد کافئینی نزدیک خواب سفارش نمی گردد. میوه و سبزیجات سفارش می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: از نوشیدن شربت هایی که شکر زیاد دارند باید پرهیز شود. در کرونا هم ثابت شده که شکر و مواد قندی غیر طبیعی ایمنی بدن را می کاهد، بیماران کلیوی مراقب باشند. میرزای رزاز اضافه کرد: در خانه می مانیم تبدیل به در آشپزخانه ماندن نشود. منبع: مین فود 1399/02/24 16:02:01 5.0 از 5 2842 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن جدیدترین ها دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی