افطار و سحر چه خوراكی ها و نوشیدنی هایی بخوریم رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی؛ به گزارش مین فود رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، اظهار داشت: روزه داری موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، گفت: ذهنیت اینکه روزه داری موجب فراهم شدن زمینه بیماری می شود، غلط است. وی ادامه داد: افراد سالم زیر ۶۵ سال بدون هر گونه نگرانی روزه خودرا بگیرند، افراد بالای ۶۵ سال سالمند تلقی می شوند. میرزای رزاز اظهار داشت: سالمندان بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند و باید مراقب باشند. وی ادامه داد: میزان کالری که ما دریافت می نماییم باید متعادل باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: غلات و نان، پروتئین ها، سبزی، لبنیات و چربی نیاز بدن هست و برای تقویت بدن باید از ریز مغذی ها استفاده نمائیم. میرزای رزاز اضافه کرد: هرم غذایی ذکر شده باید مراعات شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: ویتامین D محدود است و در ایران کمبود حاشیه ای داریم. مردم باید ویتامین D را با مشورت پزشک مصرف کنند. میرزای رزاز اضافه کرد: دوزهای ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D تأثیر گذار است، این دارو بدون نسخه هم ارائه می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: دولت هم برنامه دارد برای غنی سازی آردها تا کمبود ویتامین D هموطنان برطرف شود. میرزای رزاز اشاره کرد: در ماه رمضان باید با رعایت هرم غذایی متعادل، تمام ریز مغذی ها وارد بدن شود. شروع افطار با ماده ولرم و قند طبیعی باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی با اعلان اینکه افطاری سبک سفارش می شود، اظهار داشت: انواع سوپ ها از قبیل فرنی خیلی مفید می باشد. میرزای رزاز، اظهار داشت: سحر وعده اصلی است و باید پروتئین لازم را داشته باشند اما از غذاهای چرب پرهیز شود. خوردن چای و مواد کافئینی نزدیک خواب سفارش نمی گردد. میوه و سبزیجات سفارش می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: از نوشیدن شربت هایی که شکر زیاد دارند باید پرهیز شود. در کرونا هم ثابت شده که شکر و مواد قندی غیر طبیعی ایمنی بدن را می کاهد، بیماران کلیوی مراقب باشند. میرزای رزاز اضافه کرد: در خانه می مانیم تبدیل به در آشپزخانه ماندن نشود. منبع: مین فود 1399/02/24 16:02:01 5.0 از 5 2911 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها جدیدترین ها اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی