افطار و سحر چه خوراكی ها و نوشیدنی هایی بخوریم رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی؛ به گزارش مین فود رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، اظهار داشت: روزه داری موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، گفت: ذهنیت اینکه روزه داری موجب فراهم شدن زمینه بیماری می شود، غلط است. وی ادامه داد: افراد سالم زیر ۶۵ سال بدون هر گونه نگرانی روزه خودرا بگیرند، افراد بالای ۶۵ سال سالمند تلقی می شوند. میرزای رزاز اظهار داشت: سالمندان بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند و باید مراقب باشند. وی ادامه داد: میزان کالری که ما دریافت می نماییم باید متعادل باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: غلات و نان، پروتئین ها، سبزی، لبنیات و چربی نیاز بدن هست و برای تقویت بدن باید از ریز مغذی ها استفاده نمائیم. میرزای رزاز اضافه کرد: هرم غذایی ذکر شده باید مراعات شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: ویتامین D محدود است و در ایران کمبود حاشیه ای داریم. مردم باید ویتامین D را با مشورت پزشک مصرف کنند. میرزای رزاز اضافه کرد: دوزهای ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D تأثیر گذار است، این دارو بدون نسخه هم ارائه می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: دولت هم برنامه دارد برای غنی سازی آردها تا کمبود ویتامین D هموطنان برطرف شود. میرزای رزاز اشاره کرد: در ماه رمضان باید با رعایت هرم غذایی متعادل، تمام ریز مغذی ها وارد بدن شود. شروع افطار با ماده ولرم و قند طبیعی باشد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی با اعلان اینکه افطاری سبک سفارش می شود، اظهار داشت: انواع سوپ ها از قبیل فرنی خیلی مفید می باشد. میرزای رزاز، اظهار داشت: سحر وعده اصلی است و باید پروتئین لازم را داشته باشند اما از غذاهای چرب پرهیز شود. خوردن چای و مواد کافئینی نزدیک خواب سفارش نمی گردد. میوه و سبزیجات سفارش می شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: از نوشیدن شربت هایی که شکر زیاد دارند باید پرهیز شود. در کرونا هم ثابت شده که شکر و مواد قندی غیر طبیعی ایمنی بدن را می کاهد، بیماران کلیوی مراقب باشند. میرزای رزاز اضافه کرد: در خانه می مانیم تبدیل به در آشپزخانه ماندن نشود. منبع: مین فود 1399/02/24 16:02:01 5.0 از 5 2758 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت جدیدترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی