ابلاغ پروتكل مدیریت بیماری كرونا به صنایع غذایی كشور مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو مطرح كرد به گزارش مین فود مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: پروتكل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری كرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراكی و آشامیدنی ابلاغ گردیده است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی، با اشاره به اقدامات انجام شده بمنظور پیش گیری از بروز و شیوع ویروس کرونا ویروس در حوزه محصولات خوراکی، اظهار نمود: بااینکه شواهدی در مورد انتقال ویروس کرونا بوسیله مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور الزامات مورد نیاز بمنظور پیش گیری از شیوع بیماری در میان کارکنان واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تأثیرگذاری آن بر سلامت محصول موردبررسی قرار گرفته است. وی ادامه داد: در اسفند ۹۸، مقررات و پروتکل های اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ گردید و اداره کل غذا نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و بمنظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ نمود. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی بطور جدی دنبال می شود. وی تصریح کرد: ضمن پیگیری ویژه بمنظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی در رابطه با پیش گیری از بیماری کرونا در کشورهای صادر کننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشورهای منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالاهای غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که بوسیله وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد. منبع: مین فود 1399/03/08 13:22:14 5.0 از 5 2810 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی