تدوین راهنمای بهبود تاب آوری جسمی-روانی از منظر طب ایرانی ویژه كادر درمان مشاور وزیر و مدیر كل دفتر طب ایرانی و مكمل وزارت بهداشت، «راهنمای كاربردی بهبود تاب آوری جسمی -روانی از منظر طب ایرانی» را كه با همكاری انجمن علمی طب سنتی ایران و بنیاد ملی طب ایرانی تهیه شده است، برای دانشگاه ها و دانشكده های علوم پزشكی سراسر كشور، ارسال كرد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر محمدرضا شمس اردکانی در این نامه، با قدردانی از تلاشهای مجدانه و شبانه روزی تمامی همکاران دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی در مقابله با کرونا، بر ضرورت پشتیبانی روحی و تقویت قوای جسمانی و سیستم ایمنی بدن کادر درمان تاکید و بیان کرده است: با عنایت به نامشخص بودن زمان دقیق برون رفت از این بحران سخت و جهانی که درگیری خیلی از بیمارستان ها و به تبع آن تیم های درمانی فداکار و خدوم را به دنبال داشته است و از آنجایی که بی توجهی به پشتیبانی روحی و تقویت قوای جسمانی و سیستم ایمنی بدن کادر درمان می تواند به فرسایش کاری آنان منجر شده و مشکلاتی را برای سیستم بهداشتی و درمانی کشور ایجاد کند، «راهنمای کاربردی بهبود تاب آوری جسمی روانی از منظر طب ایرانی» که با نگاهی فرارشته ای تهیه شده است، خدمت تان ارسال می شود. وی ابراز امیدواری کرده است: این راهنما، برای کمک به تقویت قوای جسمانی و روحانی کادر درمان در تمامی بحران های حوزه سلامت همچون بحران حال حاضر، مفید باشد. بنابر اعلام وبدا، گفتنی است، «راهنمای کاربردی بهبود تاب آوری جسمی روانی از منظر طب ایرانی» در هشت بخش تهیه شده و به بیان تدابیر و سفارش های مختلفی می پردازد که پایبندی به آنها می تواند به بهینه شدن اموری همچون انرژی زیستی و روانی، عملکرد دستگاه گوارش، کیفیت خواب، وضعیت گردش خون و مایعات در بدن و عملکردهای سیستم عصبی خودکار کمک نماید و سفارش گروه مولفان این راهنما، همگام سازی اجرای آن با «راهنمای خودمراقبتی و بهبود ایمنی در مقابل ویروس کرونا بر مبنای اصول بهداشتی، پزشکی رایج و آموزه های طب ایرانی» که پیش از این منتشر و ابلاغ گردیده، برای کسب دستاوردهای بیشتر است. منبع: مین فود 1399/04/06 14:08:36 5.0 از 5 2301 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی