غذا خوردن پیش از خواب سبب اضافه وزن می شود پژوهشگران عنوان می كنند؛ مین فود: مطالعه جدید نشان میدهد اگر دیرهنگام شام خورده و فورا به رختخواب بروید گرفتار اضافه وزن می شوید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران دانشگاه جان هاپکینز، این اضافه وزن به این علت است که متابولیسم کُند می شود، در حالی که قندخون و سایر مواد شیمیایی دخیل در اضافه وزن و دیابت نوع ۲، تقویت می شوند. دکتر «جاناتان جون»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «نه تنها آنچه که می خورید، بلکه زمان غذاخوردن هم فاکتور مهمی در افزایش مشکلاتی نظیر چاقی است.» در این مطالعه، از ۲۰ فرد سالم خواسته شد تا در ساعت ۶ عصر یا ۱۰ شب غذا بخورند. غذا هر دو گروه هم مشابه بود. هر دو گروه ساعت ۱۱ شب به رختخواب رفته و ساعت ۷ بامداد بیدار شدند. در طول مطالعه، نمونه خونی شرکت کنندگان هر ساعت گرفته شد و مطالعات خواب نیز انجام شد. نتایج نشان داد شام دیرهنگام سبب افزایش قندخون و کاهش روند چربی سوزی می شود. به طورمیانگین، حداکثر میزان قندخون پس از صرف شام دیرهنگام در مقایسه با زود شام خوردن، حدود ۱۸ درصد بالاتر است. همین طور میزان چربی سوزی حدود ۱۰ درصد کمتر است. به گفته پژوهشگران، این تأثیرات حتی در افراد چاق یا مبتلا به دیابت بیشتر است. منبع: minfood.ir 1399/04/09 13:36:15 5.0 از 5 2734 تگهای خبر: اضافه وزن , چاقی , چربی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی