نشست تخصصی مسئولان وزارت بهداشت ایران و ارمنستان در زمینه مبارزه با كرونا مین فود: اسدی لاری مدیركل همكاریهای بین الملل وزرات بهداشت و آناهیت آوانسیان معاون اول وزیر بهداشت ارمنستان در نشستی تخصصی كه به صورت آنلاین و با حضور كارشناسان دو كشور انجام شد درباره وضعیت مبارزه با شیوع ویروس كرونا در دو كشور و همكاری دوجانبه گفت و گو و تبادل نظر كردند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، وضعیت شیوع ویروس کرونا در دو کشور، تبادل تجربیات خصوصاً درباب مدیریت بیماری، روش های درمان، غربالگری وضعیت شیوع و ارتباط نظام بهداشتی با جامعه در روند مدیریت بیماری همچون مهم ترین موضوعاتی بود که در این گفت و گو مورد بررسی قرار گرفت. مسئولان وزارت بهداشت دو کشور توافق کردند که به همکاری و مشورت منظم و برنامه ریزی شده تخصصی دوجانبه ادامه دهند. امکان همکاری وزارت بهداشت ارمنستان با انستیتو پاستور ایران از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه ویدئویی بررسی گردید. منبع: minfood.ir 1399/04/27 12:08:22 5.0 از 5 2082 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی