موارد مبتلاشدن به كووید-19 در آفریقا از یك میلیون نفر گذشت مین فود: گزارشها حاكی از آنست موارد مبتلاشدن به بیماری كووید-19 در آفریقا از یك میلیون نفر گذشت. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، آمارها نشان میدهد تعداد مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در قاره آفریقا به بیش از یک میلیون نفر افزایش یافته است. طبق آمارها تا بامداد امروز (جمعه) مجموع موارد قطعی مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ در قاره آفریقا یک میلیون و هشت هزار و ۱۵۴ نفر بوده است. همین طور آفریقای جنوبی بیش از نیمی از موارد قطعی مبتلاشدن به این بیماری را در قاره آفریقا به خود اختصاص داده که تابحال به رقم ۵۳۶ هزار و ۱۸۴ نفر رسیده است. به گزارش مین فود به نقل از شبکه خبری سی ان ان، روز گذشته (پنج شنبه) دکتر «ماتشیدیسو موئتی» رئیس منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا هشدار داد: کمبود کیت تشخیصی یکی از چالشهای نگران کننده در سراسر آفریقاست. منبع: مین فود 1399/05/17 21:41:06 5.0 از 5 1823 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی