ابلاغ جذب 3000 نیروی جدید در دانشگاه های علوم پزشكی به گزارش مین فود معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار داشت: با هدف رفع كمبود نیروی انسانی در حوزه های مختلف بهداشتی و درمانی، مجوز جذب 3 هزار نفر به دانشگاه های علوم پزشكی كشور ابلاغ گردید. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا و بنابر اعلام وبدا، سیدکامل تقوی نژاد با اعلان اینکه این افراد از محل دارندگان حدنصاب آزمون استخدامی آبان ۹۸ جذب می شوند، اضافه کرد: داوطلبان استخدام در هر دانشگاه برمبنای تعداد مورد نیاز رشته شغلی و نمره فضلی جذب و بکارگیری می شوند.وی افزود: بعد از بررسی در دانشگاه، اسامی داوطلبان مشخص شده جهت بررسی و تایید نهایی به اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت اعلام و برمبنای برنامه ریزی صورت گرفته تلاش می شود تا اختتام شهریور، نتایج نهایی اعلام گردد. منبع: minfood.ir 1399/05/21 14:44:08 5.0 از 5 1920 تگهای خبر: آب , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی