آثار منفی اضافه وزن در بیماران كرونا متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود یك متخصص تغذیه، به موضوع وزن در دوران كرونا اشاره نمود و اظهار داشت: اضافه وزن می تواند در بیماران مبتلا به كرونا تاثیرات منفی بر روی سیر بیماری داشته باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سوده رازقی، بیان داشت: اگر برای کاهش وزن از اپلیکیشن و شمارش کالری استفاده می کنید، به خاطر داشته باشید که مقدار انرژی دریافتی روزانه به کمتر ۱۲۰۰ کیلو کالری نرسد و کمتر شدن از این مقدار موجب ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می شود و مقاومت بدن در مقابل ویروس کرونا را می کاهد. وی به کاهش مصرف چربی های دریافتی اشاره نمود و اظهارداشت: اهتمام کنید بیشتر غذاها را به صورت آب پز، بخارپز و تنوری طبخ شود. چه روغن هایی مانند کره که بر پایه چربی حیوانی باشند و چه خیلی از روغن های گیاهی مانند روغن آفتابگردان، ذرت و…، اگر بیش از اندازه مصرف شوند می توانند ایمنی بدن را تضعیف کنند؛ بدین سبب چاره کار، کاهش مصرف روغن است و باید روغنی که برای غذا استفاده می شود روغن زیتون و کنجد باشد؛ البته مصرف این دو روغن نیز نباید بیش از نیاز بدن باشد امگا ۳ به تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در دوران کرونا کمک می نماید. این متخصص تغذیه، اظهار داشت: تا جایی که ممکنست در دوران کرونا هفته ای یکبار ماهی یا میگو مصرف شود برای اینکه مصرف این مواد غذایی انتخاب خوبی است، انواع ماهی که امگا ۳ بالایی دارند مانند شوریده و میگو سفارش می شود. رازقی اضافه کرد: اگر بهر دلیلی نمی توانیم ماهی مصرف نماییم، از مکمل امگا ۳ به صورت یک روز در بین در دوران کرونا استفاده نمائیم. چونکه مصرف آن کمک می نماید تا تعدل بین امگا ۳ و امگا ۶ در بدن برقرار باشد. وی در ادامه به مصرف سبزیجات و میوه جات اصرار کرد و بیان داشت: با حفظ تمام پروتکل های بهداشتی برای شست و شوی میوه ها و سبزیجات، روزانه به اندازه دو تا سه پیش دستی از سبزیجات استفاده گردد همین طور سه الی چهار واحد میوه مصرف شود؛ هر واحد میوه معادل یک میوه به اندازه یک کشت دست یا یک چهارم لیوان از آن میوه است. هر چه قدر تنوع میوه و سبزی از لحاظ رنگی بیشتر باشد مواد مغذی بیشتری به بدن می رسد. این متخصص تغذیه با اعلان اینکه مصرف قند و شیرینی را در دوران کرونا کاهش دهیم، گفت: تا جایی که ممکنست نوشیدنی های شیرین همچون انواع نوشابه ها، آب میوه های صنعتی، قند وشیرینی، انواع بیسکویت و کیک ها کمتر مصرف شود. مصرف قند و شیرینی جات می تواند موجب کاهش توان سیستم ایمنی بدن شود. وی اظهار داشت: ویتامین ها و مواد معدنی که برای مواجهه با وبروس کرونا بیشتر بر روی آنها تاکید گردیده است شامل ویتامین D، ویتامین C، منیزیم و روی است. رازقی، درباره مصرف ویتامین D، اضافه کرد: اگر سطح مصرف ویتامین D را نمی دانیم، مصرف روزانه ۲۰۰۰ واحد از این ویتامین سفارش می شود. منبع: مین فود 1399/05/31 12:06:51 5.0 از 5 2176 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , ایمنی , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی