آب لیموی صنعتی و خانگی فاقد ویتامین C است مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: به گزارش مین فود مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه لیمو به صورت محدود در كشور كشت می شود، اظهار داشت: آبلیموی كارخانه ای از لحاظ خاصیت با آب لیموهای خانگی تفاوت ندارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دکتر محمدحسین عزیزی، با اشاره به شایعاتی که درباب برخی فرآورده های غذایی وجود دارد، اظهار نمود: اغلب شایعاتی که در مورد مواد غذایی فرآوری شده در کارخانجات مطرح می شود، غیر کارشناسی و عوامانه است، چونکه سازمان غذا و دارو بر محصولات و فراورده های تولیدی کارخانجات نظارت مستمر دارد. وی ادامه داد: دو نوع آبلیمو داریم که یکی به صورت خانگی از لیموی تازه تهیه و دیگری به صورت کنسانتره فرآوری می شود، باتوجه به محدودیت در کشت لیمو و قیمت نسبتاً بالای آن در کشور، آب لیموهای موجود در بازار بیشتر از کنسانتره وارداتی تولید می شوند. عزیزی با اعلان اینکه کنسانتره همان عصاره غلیظ میوه ها است، عنوان کرد: کنسانتره در کارخانه ها فرموله شده، رقیق و فرآوری می شود که از لحاظ خاصیت تفاوت چندانی با نمونه های خانگی ندارد. وی با اشاره به اینکه آبلیمو اساساً چه از لیموی طبیعی گرفته شود و چه کنسانتره باشد، در معرض نور و زمان، فاقد ویتامین C بوده و تنها بعنوان چاشنی مطرح است، سفارش کرد بهتر است جهت استفاده از فواید لیمو این میوه به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد. 1399/07/04 20:36:17 5.0 از 5 1963 تگهای خبر: آب , دارو , سازمان غذا و دارو , صنعت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی