فست فودخوری در ایام كرونایی را ترك كنید یك كارشناس تغذیه ؛ مین فود: یك كارشناس تغذیه، با اشاره به اقدامات پیشگیری و مقابله با كرونا، بر تغذیه مناسب در این روزها تاكید نمود. آرزو چراغی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: نخستین فاکتور برای تقویت سیستم ایمنی بدن، خواب است و ما در شبانه روز باید بین ۶ تا ۸ ساعت خواب شبانه داشته باشیم. وی ادامه داد: دومین عاملی که موجب تقویت سیستم ایمنی می شود، انجام کارهای ورزشی است و باید در طول هفته حدود ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی داشته باشیم. چراغی با عنوان این مطلب که بیماری های زمینه ای و صعب العلاج موجب کاهش سیستم ایمنی بدن می شود، اشاره کرد: مهم ترین فاکتور برای تقویت سیستم ایمنی بدن، تغذیه مناسب می باشد. این کارشناس تغذیه اظهار داشت: استفاده از چهار گروه اصلی مواد غذایی به صورت روزانه در وعده های غذایی موجب می شود تغذیه مناسب داشته باشیم و سیستم ایمنی بدن ما تقویت شود. چراغی اضافه کرد: استفاده از غذاهای سرخ کرده بیرون و فست فودها در دوران کرونا اصلاً مناسب نمی باشد. وی اظهار داشت: از گرفتن رژیم های خودسرانه پرهیز کنید و حتما با مشاور کارشناسان تغذیه مشورت کنید. منبع: مین فود 1399/07/14 23:08:12 5.0 از 5 1391 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی