مواد خوراكی مفید در جلوگیری از سرطان روده محققان فرانسوی می گویند؛ به گزارش مین فود بررسی های جدید نشان داده است برخی مواد غذایی و داروها به جلوگیری از سرطان روده كمك می كنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تیمی از محققان بین المللی به سرپرستی دانشگاه دیژون بورگوین فرانسه حدود ۸۰ مطالعه را در مورد نحوه تاثیر رژیم غذایی و برخی داروها بر خطر سرطان روده بررسی کردند. این مطالعات مربوط به سال های ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۹ بودند. نتایج نشان داد در میان داروها، آسپرین (از گروه NSAIDها) ۱۴ تا ۲۹ درصد خطر مبتلا شدن به سرطان روده را می کاهد. مصرف NSAIDها به مدت بیشتر از ۵ سال با کاهش ۲۶ تا ۴۳ درصدی این بیماری مرتبط بود. همچنین مصرف اسیدفولیک (ویتامین B) تا ۱۵ درصد از خطر مبتلا شدن به این بیماری می کاهد. به همین ترتیب مصرف محصولات لبنی خطر سرطان روده را ۱۳ تا ۱۹ درصد می کاهد. مصرف فیبر با کاهش ۲۲ تا ۴۳ درصدی این ریسک و مصرف میوه و سبزیجات با کاهش ۵۲ درصدی ریسک این بیماری مرتبط می باشد. طبق این بررسی ها، هیچ مدرکی در خصوص مفید بودن ویتامین های E، C، مولتی ویتامین ها، بتاکاروتن یا سلنیوم در محافظت در مقابل سرطان روده یافت نشد. تاثیر چای، سیر یا پیاز، ویتامین D به تنهایی یا همراه با کلسیم، قهوه و کافئین، ماهی و اُمگا ۳ در جلوگیری از بیماری ضعیف یا نامعلوم بود. همینطور یافته های کافی هم در مورد تأثیر ویتامین A و ویتامین های B هم یافت نشد. از سوی دیگر مشخص شد مصرف گوشت، بویژه گوشت قرمز و فرآوری شده، با افزایش ۱۲ تا ۲۱ درصدی خطر سرطان روده مرتبط بود. مصرف مشروبات الکلی هم خطر مبتلا شدن به این بیماری را به شکل قابل توجهی بالا می برد. در مجموع محققان معتقدند مواد غذایی و برخی داروها تأثیر حفاظتی کمی در جلوگیری از سرطان روده دارند. پیش بینی می شود تا سال ۲۰۳۰، سالانه بیشتر از ۲.۲ میلیون مورد جدید مبتلا شدن به سرطان روده و ۱.۱ میلیون مرگ ناشی از این بیماری رخ دهد. منبع: minfood.ir 1399/07/15 11:56:39 5.0 از 5 1667 تگهای خبر: بیمار , بیماری , خوراكی , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی