30 درصد غذای ایرانیها ضایعات می شود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: حدود 30 درصد مواد غذایی مصرفی در كشور تبدیل به ضایعات می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، اضافه کرد: طبق گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند. وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، افزود: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای ۲ میلیارد نفر در هر سال شمرده می شود. عبدالهی اشاره کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است. وی اشاره کرد: اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی بمنظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می شود و امسال نیز باتوجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی بوسیله رسانه های جمعی با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" مورد تاکید است. منبع: مین فود 1399/07/26 15:06:31 5.0 از 5 1092 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها خدمات سئو سایت فراخوان سازمان جهانی بهداشت برای تأمین نیازهای بهداشتی در زلزله ترکیه و سوریه بهترین سالن های زیبایی کرج خرید تجهیزات تعمیرگاهی پربحث ترین ها رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ جدیدترین ها رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نمایندگی زیمنس ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت شناسایی 990 مبتلای جدید به کرونا دو رژیم غذایی سالم که در کاهش ریسک مبتلاشدن به آلزایمر موثرند درمان واریس با مصرف ویتامین امکان پذیر است؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی