30 درصد غذای ایرانیها ضایعات می شود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: حدود 30 درصد مواد غذایی مصرفی در كشور تبدیل به ضایعات می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، اضافه کرد: طبق گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند. وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، افزود: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای ۲ میلیارد نفر در هر سال شمرده می شود. عبدالهی اشاره کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است. وی اشاره کرد: اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی بمنظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می شود و امسال نیز باتوجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی بوسیله رسانه های جمعی با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" مورد تاکید است. منبع: مین فود 1399/07/26 15:06:31 5.0 از 5 1272 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت جدیدترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی