مصرف سویا در كاهش مبتلاشدن به زوال عقل موثر است یافته جدید محققان؛ مین فود: برمبنای یك یافته جدید، متابولیت تولید شده بعد از مصرف سویا در رژیم غذایی ممكنست سبب كاهش فاكتور پرخطر اصلی زوال عقل شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه پیتزبرگ آمریکا دریافتند مردان و زنان مسن ژاپنی که سویا مصرف می کردند میزان کم لطمه در ماده سفید مغزشان مشاهده شد. «آکیرا سکیکاوا»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ضایعات ماده سفید مغز از شاخصهای پرخطر اصلی زوال شناختی، زوال عقل و مرگ به هر علتی است.» وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم در افرادی که سویا مصرف نمی کردند در مقایسه با مصرف کنندگان سویا، وجود ضایعات ماده سفید مغز ۵۰ درصد بیشتر بود.» به گفته پژوهشگران، مصرف سویا سبب تولید متابولیتی بوسیله برخی انواع باکتری های روده می شود که در کاهش ابتلاء به زوال عقل مؤثر است. تیم تحقیقاتی در این مطالعه، سطح متابولیت سویا خون ۹۱ شرکت کننده پیر ژاپنی را اندازه گیری کردند. شرکت کنندگان برمبنای وضعیت میزان این متابولیت طبقه بندی شدند و سپس ۶ تا ۹ سال بعد تحت تصویربرداری از مغز قرار گرفتند تا سطح ضایعات ماده سفید و رسوبات آمیلوئیدبتا، که علت مولکولی مشکوک بیماری آلزایمر است، تشخیص داده شود. محققان دریافتند به نظر نمی رسد که تولید متابولیت ناشی از سویا بر میزان آمیلوئیدبتا رسوب شده در مغز تأثیر گذارد، اما با کاهش حجم ضایعات ماده سفید مغز ارتباط دارد. این تیم همین طور پی برد که مقادیر بالای ایزوفلاونهای موجود در سویا، هیچ تأثیری بر روی سطح ضایعات ماده سفید یا آمیلوئیدبتا ندارد. منبع: minfood.ir 1399/08/08 19:51:28 5.0 از 5 1631 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند پربحث ترین ها کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! جدیدترین ها کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی خرید و فروش مطمئن فیش حج شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک لبخندهای نامرئی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی