تركیب سیاه دانه و عسل قادر به درمان بیماری كووید 19 است یافته تیمی از محققان بین المللی؛ مین فود: آزمایشات جدید نشان می دهند كه سیاه دانه و عسل می توانند در درمان نوع شدید و متوسط بیماری كووید19 موثر باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در نخستین آزمایش بین المللی بر روی تأثیر گیاهان در درمان کووید ۱۹، پژوهشگران پاکستانی، کانادایی، شیلیایی و امریکایی دریافتند گیاه سیاه دانه و عسل قادر به درمان نوع متوسط تا شدید بیماران کووید ۱۹ هستند. محققان به خواص ضدویروسی این گیاه پی بردند. همین طور نتایج نشان داد سیاه دانه سبب کاهش تکثیر کروناویروس در کشت های آزمایشگاهی سلولی شد. مطالعات مولکولی نشان داده است که بعضی از فیتوشیمیایی ها نظیر nigelledine، a-hederin و thymoquinone دارای شباهت بالایی با چندین آنزیم و پروتئین کروناویروس هستند. در حقیقت کمپلکس انرژی آنها بمراتب بهتر از کلروکین، هیدروکسی کلروکین و فاویپیراویر است. به گفته پژوهشگران، انواع فیتوشیمیایی های موجود در سیاه دانه دارای خواص التهاب زا، ضدمیکروبی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است. همچنین عسل هم دارای تأثیرات ضدویروسی، ضدمیکروبی، ضدالتهابی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است. مطالعات مولکولی نشان داده که عسل دارای شش ترکیب فلاوونوئیدی است که مانع از تکثیر کروناویروس می شود. عسل همین طور در مقابله با باکتری های مقاوم به دارو مؤثر است. عسل به خاطر وجود ترکیبات پلی فنولیک اش، که سبب تحریک واکنش های ایمنی می شود، سبب تقویت سیستم ایمنی می شود. از طرف دیگر در تسکین عفونت های مجاری تنفسی فوقانی مفید می باشد. تیم تحقیق دریافت ترکیب سیاه دانه و عسل دارای خواص دارویی هستند که می توانند در تسکین شدت بیماری کووید ۱۹، کنترل تکثیر ویروسی و درمان کووید ۱۹ مؤثر باشند. همچنین نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف سیاه دانه همراه با عسل منجر به بهبود سریع تر و پاکسازی ویروسی در بیماران کووید ۱۹ می شود. در این مطالعه، ۳۱۳ بیمار کرونائی تحت مطالعه قرار گرفتند. از بین این تعداد، به ۱۶۰ بیمار ترکیب سیاه دانه و عسل و به ۱۵۳ بیمار دارونما داده شد. محققان مشاهده نمودند علایم بیماران دریافت کننده ترکیب سیاه دانه و عسل در مدت ۳ تا ۷ روز تسکین یافت. منبع: مین فود 1399/08/25 12:24:02 5.0 از 5 1670 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تسكین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی