نقش میكروبیوم های روده در كووید 19 و فواید پیشگیرانه پروبیوتیك ها مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: پژوهشگران در مطالعه ای جدید نقش میكروبیوم های روده را در بیماری كووید 19 و همین طور فواید پروبیوتیك ها را در درمان و پیش گیری از بیماری اثبات كردند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، شواهد تازه حاکی از وجود رابطه بین عفونت کووید ۱۹ و وضعیت میکروبیوم های روده است. این یکی از چندین فاکتور تأثیرگذار بر شدت بیماری است. با در نظر گرفتن این حقیقت که روده رابطه شدیدی با سیستم ایمنی، وضعیت التهابی و توانایی به چالش کشیدن پاتوژن ها را دارد، میکروبیوم های روده هم می توانند در نتایج ناشی از ویروس تأثیرگذار باشند. از اینرو، پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در جهت کاهش عفونت های تنفسی استفاده می شوند. میکروبیوم های روده به چندین روش بر انتقال ویروس و روند پیشرفت بیماری تأثیر می گذارند. در همین رابطه، پژوهشگران میکروبیوم های مدفوع ۱۵ بیمار کرونائی را با افراد سالم مقایسه کردند. محققان دریافتند افزایش میزان میکروارگانیزم های مثبت در روده می تواند بر مقابله با کووید ۱۹ تأثیر داشته باشد. همچنین مصرف پروبیوتیک ها سبب تنظیم و تعدیل مثبت جامعه باکتریایی در روده ها می شود که همین مسئله می تواند ریسک بیماریهای در رابطه با روده را کم کند. همچنین میکروبیوم های روده اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه ترشح می کنند که تأثیر سیستمیک بر کل بدن دارد. از اینرو پژوهشگران معتقدند هماهنگ سازی میکروبیوم های روده با مصرف پروبیوتیک ها می تواند ابزاری برای کمک به بدن در امتداد مقابله با کووید ۱۹ باشد. منبع: مین فود 1399/08/25 23:08:49 5.0 از 5 1424 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی