مصرف نوشیدنی های گرم و دمنوش ها به تقویت ایمنی بدن كمك می نماید دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران: به گزارش مین فود دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران، اظهار داشت: افرادی كه تغذیه مناسبی دارند، گرفتار اضافه وزن و كمبود وزن نمی شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، خدیجه میرزایی دانشیار گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: افرادی که درصد چربی بدن آنها به اندازه کافی باشد از شرایط التهابی کمتری برخوردار می باشند.وی افزود: افراد سالمند و خانم های حامله بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری هستند و به علتِ در خانه ماندن گرفتار سوءتغذیه دو وجهی می شوند، یعنی هم اضافه وزن پیدا می کنند و هم گرفتار کمبود ویتامینِ D می شوند.میرزایی اظهار داشت: سفارش می نماییم تنقلاتی را که ارزش غذاییِ بالایی ندارند، از سبد خانوار حذف و بجای آن از سبزیجات و میوه های تازه استفاده گردد.دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اشاره کرد: مصرف مایعات و نوشیدنی های گرم مثل چای و انواع دمنوش ها می تواند سیستم ایمنی را در مقابل بیماری کرونا تقویت کند.وی اضافه کرد: حتما باید غذایی که مصرف می نماییم متعادل با نیازهای بدن و متناسب با شرایط کاری و جسمی ما باشد. منبع: مین فود 1399/09/05 23:54:54 5.0 از 5 1215 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی