بررسی نتیجه پژوهش های بالینی فراورده های سنتی در كمیته علمی ستاد مقابله با كرونا با حضور سرپرست دفتر طب ایرانی و مكمل وزارت بهداشت انجام شد؛ به گزارش مین فود با حضور سرپرست دفتر طب ایرانی و مكمل وزارت بهداشت، نتیجه پژوهش های بالینی فراورده های سنتی در كمیته علمی ستاد مقابله با كرونا، بررسی گردید. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا و بنابر اعلام وبدا، در جلسه کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، نتایج دو طرح آخر یافته حوزه طب ایرانی روی کرونا از مجموع شش طرح ارسال شده توسط دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت بررسی و با عنایت به نتایج مطلوب این طرح ها در کمک به تسریع بهبود بیماران و کاهش زمان بستری آنها، مقرر شد در کمیته تخصصی پژوهشی مورد بررسی دقیق تر برای ورود احتمالی به چرخه درمان قرار گیرند. گفتنی است، از مجموع ۸۵ طرح مصوب حوزه طب ایرانی، گیاهی و مکمل در کووید ۱۹، تعداد ۱۹ طرح به اتمام رسیده و تحت بررسی آنالیز نتایج برای احتمال اثربخشی و کمک به بیماران کرونایی بوده و مابقی طرح ها در دست اجرا هستند. 1399/09/06 22:37:35 5.0 از 5 1553 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , درمان , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی