بررسی نتیجه پژوهش های بالینی فراورده های سنتی در كمیته علمی ستاد مقابله با كرونا با حضور سرپرست دفتر طب ایرانی و مكمل وزارت بهداشت انجام شد؛ به گزارش مین فود با حضور سرپرست دفتر طب ایرانی و مكمل وزارت بهداشت، نتیجه پژوهش های بالینی فراورده های سنتی در كمیته علمی ستاد مقابله با كرونا، بررسی گردید. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا و بنابر اعلام وبدا، در جلسه کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، نتایج دو طرح آخر یافته حوزه طب ایرانی روی کرونا از مجموع شش طرح ارسال شده توسط دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت بررسی و با عنایت به نتایج مطلوب این طرح ها در کمک به تسریع بهبود بیماران و کاهش زمان بستری آنها، مقرر شد در کمیته تخصصی پژوهشی مورد بررسی دقیق تر برای ورود احتمالی به چرخه درمان قرار گیرند. گفتنی است، از مجموع ۸۵ طرح مصوب حوزه طب ایرانی، گیاهی و مکمل در کووید ۱۹، تعداد ۱۹ طرح به اتمام رسیده و تحت بررسی آنالیز نتایج برای احتمال اثربخشی و کمک به بیماران کرونایی بوده و مابقی طرح ها در دست اجرا هستند. 1399/09/06 22:37:35 5.0 از 5 1449 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , درمان , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی