گیاه مریم گلی و نعنا در بهبود كووید ۱۹ موثرند

یافته محققان آلمانی؛

گیاه مریم گلی و نعنا در بهبود كووید ۱۹ موثرند به گزارش مین فود محققان دریافتند دمنوش گیاه مریم گلی و پِریلا (نعنا ارغوانی) می تواند همچون یك عامل پیشگیرانه عمل كند و به درمان عفونت های كروناویروس هم كمك نماید.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، دانشمندان آلمانی دانشگاه دوسنبرگ در مطالعه ای جدید اثبات کردند که دم نوش مریم گلی و پریلا دارای تأثیرات ضدویروسی بر کروناویروس است.
تیم تحقیق مشاهده کرد دم نوش آماده شده از جوشانده برگ های گیاه پریلا و مریم گلی باعث ایجاد فعالیت ضدویروسی ضد کروناویروس در سلول های انسانی می شود.
حتی زمانیکه سلول ها برای مدت کوتاه نیم ساعت تحت درمان با این عصاره قرار گرفتند این عملکرد ضدویروسی کاملاً مشهود بود ازاین رو هم می توان بعنوان روشی برای درمان و هم روشی برای جلوگیری از آن استفاده نمود.
محققان معتقدند در شرایط کنونی پاندمی کووید ۱۹، شاید بتوان با این مواد ارزان و قابل دسترس به پبشگیری نسبی از بیماری کمک کرد.
گیاه پریلا در آسیا و گیاه مریم گلی در اروپا و آمریکا شهرت بیشتری دارد. حتی در مناطقی از ژاپن، معتقدند گیاه پریلا می تواند ۱۰ سال به طول عمر انسان اضافه کند.
محققان معتقدند عصاره گیاه مریم گلی و پریلا دارای فعالیتهای ضدمیکروبی هستند.
خواص ضدویروسی مریم گلی عمدتاً ناشی از ترکیباتی معروف به safficinolide است که در برگ ها و ساقه گیاه یافت می شود.
در مطالعات قبلی مشخص شده بود که عصاره گیاه مریم گلی با ممانعت از ورود ویروس HIV به سلول های هدف به شکل قابل توجهی مانع از فعالیت این ویروس عامل بیماری ایدز می شود.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.

1399/09/11
13:30:31
5.0 / 5
425
تگهای خبر: بیمار , بیماری , درمان , كرونا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است