ارتباط رژیم غذایی مدیترانه ای با كاهش خطر مبتلا شدن به دیابت در زنان مطالعات محققان دانشگاه هاروارد نشان می دهد؛ مین فود: شواهد زیادی نشان داده است که تغذیه شبیه رژیم غذایی مردم ساکن در حاشیه دریای مدیترانه به جلوگیری از دیابت نوع۲ کمک می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دریافتند رژیم غذای مدیترانه ای که سرشار از چربی های سالم، میوه و سبزیجات است، ۳۰ درصد باعث کاهش احتمال ابتلاء به دیابت در زنان می شود. تحقیقات جدید شامل بررسی چندین مکانیسم در بدن برای شناسایی تفاوت بین گروه رژیم غذایی مدیترانه ای و گروه رژیم غذایی عادی است که می تواند منجر به کاهش خطر ابتلاء به بیماری شود. دکتر «سامیا مورا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در اینباره می گوید: «پیام این یافته ها این است که آنچه مردم حالا می خورند، حتی تا یک ربع قرن بعد برای سلامتی شأن مهم می باشد. خیلی از افراد می خواهند تاثیر رژیم غذایی را بر خطرات سلامت خود نادیده بگیرند.» افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند تمایل دارند با روغن زیتون که یک چربی مفید برای قلب است پخت و پز کنند، مقدار زیادی میوه، سبزیجات، حبوبات، آجیل و دانه ها، همینطور مقادیر کمی ماهی و محصولات لبنی، و مقادیر محدودی گوشت قرمز و فرآوری شده مصرف کنند. در مطالعه فعلی، ۲۵، ۳۱۷ زن بین سالهای ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۷ تحت نظر بودند. محققان از داده های در ارتباط با پرسشنامه مصرف مواد خوراکی و نمونه های خون جمع آوری شده در زمان ثبت نام در مطالعه استفاده کردند. میانگین سنی شرکت کنندگان ۵۲.۹ سال بود. محققان دریافتند که در طول مدت ۲۰ سال، ۲۳۰۷ نفر از شرکت کنندگان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند. افرادی که رژیم غذایی شأن بسیار نزدیک به رژیم غذایی مدیترانه ای بود ۳۰ درصد کمتر از بقیه مبتلا به دیابت نوع۲ شده بودند. این نتایج نشان داده است که رژیم غذایی مدیترانه ای نشانه ای برای تغذیه سالم و احتمالاً یک سبک زندگی سالم می باشد. به قول محققان، کاهش خطر ابتلاء به دیابت امکان دارد به این علت باشد که رژیم غذایی مدیترانه ای غذاهای ناسالم را جایگزین غذاهایی می کند که التهاب یا مقاومت به انسولین را تقویت نمی کنند و احتمالاً مقاومت به انسولین و عملکرد سلول های بتا را بهبود می بخشند؛ عملکرد اصلی سلول های بتا تولید و ترشح انسولین است، هورمونی که سطح گلوکز خون را تنظیم می کند. منبع: minfood.ir 1399/09/14 12:29:26 5.0 از 5 1340 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها جدیدترین ها اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی