ارتباط رژیم غذایی مدیترانه ای با كاهش خطر مبتلا شدن به دیابت در زنان مطالعات محققان دانشگاه هاروارد نشان می دهد؛ مین فود: شواهد زیادی نشان داده است که تغذیه شبیه رژیم غذایی مردم ساکن در حاشیه دریای مدیترانه به جلوگیری از دیابت نوع۲ کمک می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دریافتند رژیم غذای مدیترانه ای که سرشار از چربی های سالم، میوه و سبزیجات است، ۳۰ درصد باعث کاهش احتمال ابتلاء به دیابت در زنان می شود. تحقیقات جدید شامل بررسی چندین مکانیسم در بدن برای شناسایی تفاوت بین گروه رژیم غذایی مدیترانه ای و گروه رژیم غذایی عادی است که می تواند منجر به کاهش خطر ابتلاء به بیماری شود. دکتر «سامیا مورا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در اینباره می گوید: «پیام این یافته ها این است که آنچه مردم حالا می خورند، حتی تا یک ربع قرن بعد برای سلامتی شأن مهم می باشد. خیلی از افراد می خواهند تاثیر رژیم غذایی را بر خطرات سلامت خود نادیده بگیرند.» افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند تمایل دارند با روغن زیتون که یک چربی مفید برای قلب است پخت و پز کنند، مقدار زیادی میوه، سبزیجات، حبوبات، آجیل و دانه ها، همینطور مقادیر کمی ماهی و محصولات لبنی، و مقادیر محدودی گوشت قرمز و فرآوری شده مصرف کنند. در مطالعه فعلی، ۲۵، ۳۱۷ زن بین سالهای ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۷ تحت نظر بودند. محققان از داده های در ارتباط با پرسشنامه مصرف مواد خوراکی و نمونه های خون جمع آوری شده در زمان ثبت نام در مطالعه استفاده کردند. میانگین سنی شرکت کنندگان ۵۲.۹ سال بود. محققان دریافتند که در طول مدت ۲۰ سال، ۲۳۰۷ نفر از شرکت کنندگان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند. افرادی که رژیم غذایی شأن بسیار نزدیک به رژیم غذایی مدیترانه ای بود ۳۰ درصد کمتر از بقیه مبتلا به دیابت نوع۲ شده بودند. این نتایج نشان داده است که رژیم غذایی مدیترانه ای نشانه ای برای تغذیه سالم و احتمالاً یک سبک زندگی سالم می باشد. به قول محققان، کاهش خطر ابتلاء به دیابت امکان دارد به این علت باشد که رژیم غذایی مدیترانه ای غذاهای ناسالم را جایگزین غذاهایی می کند که التهاب یا مقاومت به انسولین را تقویت نمی کنند و احتمالاً مقاومت به انسولین و عملکرد سلول های بتا را بهبود می بخشند؛ عملکرد اصلی سلول های بتا تولید و ترشح انسولین است، هورمونی که سطح گلوکز خون را تنظیم می کند. منبع: minfood.ir 1399/09/14 12:29:26 5.0 از 5 1217 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط خودمراقبتی از ستون های ارتقای سلامت بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ظفرقندی: مقدار زیادی از مطالبات پرستاران پرداخت گردید نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه متخصص سئو پربیننده ترین ها در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند اجاره وثیقه ملکی پربحث ترین ها خودمراقبتی از ستون های ارتقای سلامت درخواست وزارت بهداشت برای معافیت مالیاتی پلکانی پرستاران در لایحه بودجه ۱۴۰۴ اخطار در رابطه با خطرات مشروبات الکلی تقلبی بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار جدیدترین ها خودمراقبتی از ستون های ارتقای سلامت درخواست وزارت بهداشت برای معافیت مالیاتی پلکانی پرستاران در لایحه بودجه ۱۴۰۴ اخطار در رابطه با خطرات مشروبات الکلی تقلبی بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت خرید آیفون 16 پرو قسطی از آوافون ظفرقندی: مقدار زیادی از مطالبات پرستاران پرداخت گردید نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی