نقش مكمل ها در كاهش ریسك ابتلای زنان به كووید 19 محققان انگلیسی پی بردند؛ مین فود: پژوهشگران دریافتند خطر مبتلاشدن به عفونت کووید 19 در میان زنان، و نه مردان، که مولتی ویتامین، ویتامین D، اسید چرب اُمگا 3 یا پروبیوتیک مصرف می کنند، تا حدودی کمتر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران کالج کینگ لندن در انگلستان، داده های ۱.۴ میلیون کاربر از برنامه مطالعه علایم COVID در انگلیس، ایالات متحده و سوئد را تجزیه و تحلیل کردند. شرکت کنندگان به سوالات مربوط به استفاده منظم از مکمل های غذایی پاسخ دادند.دکتر «کریستینا منی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «تا زمانی که شواهد بیشتری در مورد نقش مکمل ها به دست بیاوریم، سفارش می نماییم از دستورالعمل های مربوط به استفاده از ویتامین بعنوان قسمتی از یک رژیم غذایی متعادل و سالم پیروی کنید.»در کمال تعجب پژوهشگران متوجه شدند که فقط زنان از مصرف چهار مکمل مورد بحث بهره می برند.آنها معتقدند که زنان دارای سیستم ایمنی قوی تر هستند که ممکنست به این معنا باشد که دفاع ایمنی بدنشان بواسطه مصرف مکمل ها تقویت می شود.به گفته پژوهشگران، «این نتایج جالب است اما به سبب نحوه انجام مطالعه، این داده ها بطور کامل نمی توانند به ما بگویند که مصرف چنین مکمل هایی عامل حفاظتی در مقابل عفونت کووید ۱۹ است.»محققان پس از بررسی داده ها متوجه شدند که چهار مکمل با کاهش ریسک ابتلاء به کووید ۱۹ از شروع پاندمی کروناویروس مرتبط می باشد.مصرف پروبیوتیک ها، مولتی ویتامین ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳ یا ویتامین D به ترتیب با کاهش ۱۴٪، ۱۳٪، ۱۲٪ و ۹٪ خطر ابتلاء به کووید ۱۹ همراه بود.مصرف مکمل های ویتامین C، زینک یا سیر با کاهش خطر ابتلاء به این بیماری همراه نبود.با این حال پژوهشگران تاکید می کنند، بعنوان یک مطالعه مشاهده ای، تحقیقات آنها نمی تواند اثبات قطعی بر این نکته باشد که مصرف مکمل ها خطر کووید ۱۹ را می کاهد. منبع: مین فود 1399/10/05 01:05:33 5.0 از 5 1124 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , برند , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی