آغاز برنامه مهارت آزمایی آزمایشگاه های كووید-۱۹ وزارت بهداشت مین فود: برنامه مهارت آزمایی دوره ای شبکه آزمایشگاه های کووید-19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، از امروز توسط آزمایشگاه مرجع کشوری کووید-19 در انستیتو پاستور ایران شروع می شود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر سیامک سمیعی - مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اعلام این خبر اضافه کرد: آزمایشگاه های این شبکه ملزم هستند مطابق برنامه ای که انستیتو پاستور اعلام می کند و در مدت زمان تعیین شده، نتایج آزمایش تشخیص مولکولی بر روی پنل نمونه های کنترل مجهول را به آزمایشگا مرجع کشوری اعلام نمایند. سمیعی اظهار داشت: برنامه مهارت آزمایی که موفقیت در آن معیار اعتبار نتایج آزمایشگاه شمرده می شود، در کنار ارزیابی های نظارتی، از مهمترین ابزارهای کسب اطمینان از رعایت استانداردهای فنی و عملکرد مطلوب آزمایشگاه شمرده می شود و مطابق ضوابط آزمایشگاه های پزشکی، شرکت در آنها الزامی است و معاونتهای درمان و بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی باید بر مشارکت آزمایشگاه های دانشگاهی خود در برنامه نظارت نمایند. بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سلامت وزارت بهداشت اشاره کرد: سازمان های بیمه پایه در پرداختهای خود به آزمایشگاه ها و موسسات پزشکی نظیر بیمارستانها و مراکز سرپایی گواهی شرکت در برنامه مهارت آزمایی را ملاک قرار خواهند داد و همین طور نمونه های کنترل مورد نیاز برای مهارت آزمایی با پشتیبانی سازمان جهانی بهداشت تامین شده است. منبع: minfood.ir 1399/10/08 12:55:18 5.0 از 5 1090 تگهای خبر: استاندارد , برنامه , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی