اجرای یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خبر داد؛ مین فود: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: درصدد هستیم با اطلاع رسانی صحیح، دانش تغذیه ای مردم را در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، ارتقا دهیم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، از آغاز یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه با شعار «تغذیه سالم برای جلوگیری از کرونا» از ۱۵ تا ۳۰ دیماه ۹۹ اطلاع داد و اضافه کرد: باآنکه رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی لازمه برخورداری از سلامت است، اما در بحران هایی مانند کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از مهمترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت به حساب می آید. وی افزود: افراد مبتلا به بیماری های غیرواگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیشتر از بقیه مستعد مبتلا شدن به کرونا هستند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن اشاره به شرایط قرنطینه کرونایی در ماه های اخیر، اظهار نمود: خانه نشینی الزامی این روزهای کرونایی، خود یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی که پرنمک، شیرین و پر چرب هستند، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال مبتلا شدن به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را می افزایند. وی تصریح کرد: بنابراین، در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می نماییم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. عبداللهی با تاکید براینکه در شرایط فعلی همه گیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از مبتلا شدن به کووید ۱۹ باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفیمان داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در همین راستا، یازدهمین بسیج ملی تغذیه سال جاری از ۱۵ تا ۳۰ دیماه با شعار «تغذیه سالم برای جلوگیری از کرونا» در سرتاسر کشور برگزار می گردد تا با اطلاع رسانی صحیح، دانش تغذیه ای مردم ارتقا یابد و با به کارگیری سفارش های علمی و استفاده از مواد غذایی ارزان، بتوانند در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک، سیستم ایمنی خویش را تقویت نمایند و از این بحران جهانی عبور نماییم. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در انتها تصریح کرد: یادمان باشد مصرف غذا و خوراکی و رفع گرسنگی یک نیاز حیاتی می باشد، اما مصرف مواد غذایی سالم یک هنر است. 1399/10/18 23:59:34 0.0 از 5 1157 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی