مرگ بیشتر از ۲۰ نفر بعد از تزریق واكسن فایزر در نروژ به گزارش مین فود بنابر اعلام وبسایت آژانس دارویی نروژ، ۲۳ نفر در این کشور بعد از دریافت واکسن کرونای فایزر فوت کرده اند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، کارشناسان در حال بررسی علل مرگ این شهروندان هستند. ۱۳ مورد از افرادی که بعد از تزریق واکسن جان خویش را از دست داده بودند، مورد مطالعه قرار گرفته اند. این آژانس تصریح کرد که این واکسن در واقع می تواند عوارض جانبی ایجاد نماید که منجر به "سیر جدی تر بیماری های موجود در سالمندان" شود. کسانی که گزارش شده فوت کرده اند، همه افراد مسن و ضعیف بودند و بنابراین، آژانس دارویی نروژ خواهان آن شد بررسی شود که آیا واکسیناسیون افراد بسیار ضعیف به رغم آنکه ادعا می شود این واکسن "خطر بسیار کمی" دارد، واقعا بلامانع است؟ متخصصان می گویند: به نظر می آید بعضی از این بیماران عوارض جانبی شدیدی به صورت تب و کسالت دارند که می تواند به یک بیماری بسیار جدی و حتی مرگ آنها منجر شود. به گزارش اسپوتنیک، واکسیناسیون ضد کروناویروس در نروژ از ۲۷ دسامبر شروع شد و ساکنان خانه های سالمندان در اسلو نخستین کسانی بودند که مورد تزریق قرار گرفتند. منبع: minfood.ir 1399/10/26 23:15:11 0.0 از 5 990 تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , سایت این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی