نیمی از آمریكایی ها در اماكن عمومی ماسك نمی زنند نتایج یک نظرسنجی نشان داده است که نیمی از مردم ایالات متحده در اماکن عمومی از ماسک استفاده نمی کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، بااینکه هنوز هم تاکید می شود که استفاده از ماسک روشی موثر در متوقف ساختن شیوع بیماری کووید-۱۹ است اما نیمی از مردم ایالات متحده در اماکن عمومی از ماسک استفاده نمی کنند. پژوهشگران دریافتند هرچند حدود ۸۳ درصد از بزرگسالان آمریکایی ماسک را بعنوان روشی موثر در حفاظت از خود در مقابل بیماری کووید-۱۹ در نظر می گیرند اما عملکردشان در استفاده از ماسک خصوصاً وقتی در جمع قرار می گیرند، متناقض و اغلب رفتاری پرخطر است. دو سوم از افراد شرکت کننده در این نظرسنجی اعلام نموده اند که در اوایل ماه دسامبر با افرادی خارج از خانه در تماس نزدیک بوده اند اما فقط حدود ۵۱ درصد در آن زمان ماسک به صورت داشته اند. همین طور در این بررسی مشخص شد: سفیدپوستان کمتر از ماسک استفاده می نمایند و ۴۶ درصد از آنان هنگام ارتباط با افراد در بیرون از خانه ماسک به صورت داشته اند. این رقم در بین سیاه پوستان ۶۷ درصد و در هیسپانیک ها ۶۳ درصد بوده است. به گزارش مین فود به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، پژوهشگران آمریکایی تاکید کردند: این یافته ها نشان دهنده ضرورت افزایش تلاش ها برای انتقال اطلاعات در مورد اهمیت کلی استفاده از ماسک و محل و زمان آنست. منبع: مین فود 1399/11/04 22:16:47 0.0 از 5 740 تگهای خبر: بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی