ارتباط مصرف غذاهای سرخ شده با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و سكته محققان هشدار می دهند؛ به گزارش مین فود بررسی ها نشان داده است مصرف غذای سرخ شده با افزایش ریسک مبتلا شدن به بیماری های مهم قلبی و سکته مغزی در ارتباطست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تجزیه و تحلیل نشان داده است که این خطر با مصرف هر ۱۱۴ گرم از این نوع غذاها در هفته افزایش می یابد. به گفته محققان، واضح است که رژیم غذایی غربی سلامت قلبی-عروقی را بهبود نمی بخشد اما دقیقاً معلوم نیست که غذای سرخ شده چه سهمی در افزایش ریسک بیماری های جدی قلبی و سکته مغزی دارد. برای روشن کردن این موضوع، آنها پایگاه داده های تحقیقاتی در ارتباط با ۱۹ مطالعه شامل ۵۶۲، ۴۴۵ شرکت کننده را بررسی کردند. بررسی ها نشان داد که در مقایسه با کمترین گروه مصرف هفتگی غذای سرخ شده، بیشترین میزان مصرف این نوع غذاها با افزایش ۲۸ درصدی خطر بروز مشکلات جدی قلبی عروقی، ۲۲ درصد افزایش ریسک بیماری قلبی عروق کرونر و ۳۷ درصد افزایش ریسک نارسایی قلبی مرتبط بود. هنوز کاملاً معلوم نیست که چگونه غذاهای سرخ شده دقیقاً می توانند بر ایجاد بیماری های قلبی عروقی تاثیر بگذارند. محققان معتقدند غذاهای سرخ شده به علت محتوای چربی شأن، مصرف انرژی را می افزایند و از روغن های گیاهی هیدروژنه که اغلب برای پخت آنها استفاده می شود، اسیدهای چرب ترانس مضر تولید می شود. همچنین سرخ کردن سبب افزایش تولید فرآورده های شیمیایی دخیل در واکنش التهابی بدن می شود، در حالیکه غذاهایی مانند مرغ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده معمولاً سرشار از نمک هستند و غالباً همراه با نوشیدنی های شیرین حاوی قند سرو می شوند. 1399/11/10 14:43:05 0.0 از 5 1193 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی جدیدترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی