ارتباط مصرف غذاهای سرخ شده با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و سكته محققان هشدار می دهند؛ به گزارش مین فود بررسی ها نشان داده است مصرف غذای سرخ شده با افزایش ریسک مبتلا شدن به بیماری های مهم قلبی و سکته مغزی در ارتباطست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تجزیه و تحلیل نشان داده است که این خطر با مصرف هر ۱۱۴ گرم از این نوع غذاها در هفته افزایش می یابد. به گفته محققان، واضح است که رژیم غذایی غربی سلامت قلبی-عروقی را بهبود نمی بخشد اما دقیقاً معلوم نیست که غذای سرخ شده چه سهمی در افزایش ریسک بیماری های جدی قلبی و سکته مغزی دارد. برای روشن کردن این موضوع، آنها پایگاه داده های تحقیقاتی در ارتباط با ۱۹ مطالعه شامل ۵۶۲، ۴۴۵ شرکت کننده را بررسی کردند. بررسی ها نشان داد که در مقایسه با کمترین گروه مصرف هفتگی غذای سرخ شده، بیشترین میزان مصرف این نوع غذاها با افزایش ۲۸ درصدی خطر بروز مشکلات جدی قلبی عروقی، ۲۲ درصد افزایش ریسک بیماری قلبی عروق کرونر و ۳۷ درصد افزایش ریسک نارسایی قلبی مرتبط بود. هنوز کاملاً معلوم نیست که چگونه غذاهای سرخ شده دقیقاً می توانند بر ایجاد بیماری های قلبی عروقی تاثیر بگذارند. محققان معتقدند غذاهای سرخ شده به علت محتوای چربی شأن، مصرف انرژی را می افزایند و از روغن های گیاهی هیدروژنه که اغلب برای پخت آنها استفاده می شود، اسیدهای چرب ترانس مضر تولید می شود. همچنین سرخ کردن سبب افزایش تولید فرآورده های شیمیایی دخیل در واکنش التهابی بدن می شود، در حالیکه غذاهایی مانند مرغ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده معمولاً سرشار از نمک هستند و غالباً همراه با نوشیدنی های شیرین حاوی قند سرو می شوند. 1399/11/10 14:43:05 0.0 از 5 1050 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی