شیر مادر جایگزین ندارد، تضمین سلامت كودك معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی ایران: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار داشت: شیر مادر تغذیه ای بدون جایگزین برای رشد و تکامل مغز و زیر بنای بقا و سلامت کودک است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بابک عشرتی، در جلسه کمیته دانشگاهی برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر، اضافه کرد: تغذیه انحصاری با شیر مادر زیر بنای بقا و سلامت کودک است به علت اینکه تغذیه ای ضروری، بی نظیر و بدون جایگزین برای رشد و تکامل مغز کودک فراهم نموده و آنان را در مقابل بسیاری بیماری های بالقوه تهدید کننده زندگی حفظ می نماید. وی با اشاره به اینکه شیر مادر اثر محافظتی در مقابل چاقی، دیابت و برخی بیماری های غیر واگیر در حال گسترش در مراحل بعدی زندگی دارد، افزود: با عرضه مراقبت های بهداشتی درمانی از راه تیمی هماهنگ و منسجم می توان حلقه های زنجیره سلامت مادر، جنین و کودک را مستحکم کرد. عشرتی تصریح کرد: این تیم متشکل از پزشکان، متخصصین کودکان، نوزادان، زنان و زایمان، بیهوشی، ماماها، پرستاران، مشاورین شیردهی و مراقبین سلامت باید اطلاعات لازم در مورد تغذیه سالم شیرخواران، مزایای شیر مادر، مخاطرات تغذیه برای سلامت و مهارت های عملی شیردهی را داشته باشند و هر یک در موقعیت و وظایف خود، مادر را فعالانه حمایت کنند. 1399/11/20 22:05:06 0.0 از 5 1272 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی