نوشیدن قهوه با كاهش خطر نارسایی قلبی هم راه است انجمن قلب امریكا اعلام كرد؛ بررسی سه مطالعه بزرگ در مورد بیماری قلبی نشان میدهد که نوشیدن یک فنجان قهوه کافئین دار یا بیشتر با کاهش ریسک نارسایی قلبی مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، نوشیدن قهوه بدون کافئین چنین فایده ای ندارد و حتی ممکنست با افزایش خطر نارسایی قلبی ارتباط داشته باشد. با این حال پژوهشگران عنوان می کنند هنوز نمی توان با قاطعیت اظهار داشت که افزایش مصرف قهوه همانند ترک سیگار، کاهش وزن یا ورزش کردن برای حفظ سلامت قلب مفید می باشد. «دیوید کائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این زمینه می گوید: «درحالیکه سیگار کشیدن، سن و فشارخون بالا از مهم ترین شاخصهای پرخطر بیماری قلبی هستند، شاخصهای پرخطر شناسایی نشده بیماری قلبی همچنان وجود دارند.» محققان در این مطالعه، داده های سه تحقیق بزرگ شامل بیش از ۲۱ هزار آمریکایی را که حداقل ۱۰ سال تحت نظر بودند مورد بررسی قرار دادند. نتایج تحقیق نشان داد در هر سه مطالعه، در افرادی که یک فنجان یا بیشتر قهوه کافئین دار مصرف کرده بودند کاهش بلندمدت خطر نارسایی قلبی مشاهده شد. همچنین ریسک نارسایی قلبی در طول چندین دهه به ازای نوشیدن هر فنجان قهوه در روز، ۵ تا ۱۲ درصد کاهش پیدا می کند. نتایج نشان داد خطر نارسایی قلبی در مورد افرادی که یک فنجان قهوه در روز می نوشیدند تغییری نداشت، اما در افرادی که حداقل ۲ فنجان در روز قهوه می نوشیدند حدود ۳۰ درصد کمتر بود. 1399/11/30 18:18:51 0.0 از 5 1295 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی