نوشیدن قهوه با كاهش خطر نارسایی قلبی هم راه است انجمن قلب امریكا اعلام كرد؛ بررسی سه مطالعه بزرگ در مورد بیماری قلبی نشان میدهد که نوشیدن یک فنجان قهوه کافئین دار یا بیشتر با کاهش ریسک نارسایی قلبی مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، نوشیدن قهوه بدون کافئین چنین فایده ای ندارد و حتی ممکنست با افزایش خطر نارسایی قلبی ارتباط داشته باشد. با این حال پژوهشگران عنوان می کنند هنوز نمی توان با قاطعیت اظهار داشت که افزایش مصرف قهوه همانند ترک سیگار، کاهش وزن یا ورزش کردن برای حفظ سلامت قلب مفید می باشد. «دیوید کائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این زمینه می گوید: «درحالیکه سیگار کشیدن، سن و فشارخون بالا از مهم ترین شاخصهای پرخطر بیماری قلبی هستند، شاخصهای پرخطر شناسایی نشده بیماری قلبی همچنان وجود دارند.» محققان در این مطالعه، داده های سه تحقیق بزرگ شامل بیش از ۲۱ هزار آمریکایی را که حداقل ۱۰ سال تحت نظر بودند مورد بررسی قرار دادند. نتایج تحقیق نشان داد در هر سه مطالعه، در افرادی که یک فنجان یا بیشتر قهوه کافئین دار مصرف کرده بودند کاهش بلندمدت خطر نارسایی قلبی مشاهده شد. همچنین ریسک نارسایی قلبی در طول چندین دهه به ازای نوشیدن هر فنجان قهوه در روز، ۵ تا ۱۲ درصد کاهش پیدا می کند. نتایج نشان داد خطر نارسایی قلبی در مورد افرادی که یک فنجان قهوه در روز می نوشیدند تغییری نداشت، اما در افرادی که حداقل ۲ فنجان در روز قهوه می نوشیدند حدود ۳۰ درصد کمتر بود. 1399/11/30 18:18:51 0.0 از 5 1538 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر جدیدترین ها چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی