مصرف پروتئین در روزهای نقاهت كووید ۱۹ در هر وعده غذایی ضروریست عضو هیات علمی گروه تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: احساس ضعف، خستگی، کاهش وزن و مقاومت بدن از علائم ایام نقاهت کرونا است که برای بهبود آن احتیاج به مصرف پروتئین در هر وعده غذایی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احسان حجازی اعلام نمود: باید در نظر داشته باشیم کاهش وزنی که در زمان بستری در بیمارستان در روزهای نقاهت کووید- ۱۹ رخ می دهد را باید با مصرف مواد غذایی پروتئین، کالری و انرژی زا جبران نماییم. وی مواد غذایی پر پروتئین را شامل انواع گوشت ها، ماهی ها، و تخم مرغ، حبوبات، فراورده های لبنی، کره بادام زمینی، مغزها و آجیل ها دانست و اضافه کرد: تلاش نماییم در هر وعده غذایی کربوهیدرات های کامل شامل نان سبوس دار و غلات کامل، سبزیجات و میوه ها در هر وعده غذایی مصرف نماییم. چون که این مواد غذایی، املاح و ویتامین نیاز بدن در دوران نقاهت کرونا را تأمین می کند. عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه اظهار داشت: باید دقت شود که اگر در هر وعده غذایی در این دوران، وعده مصرفی، ۵۰ درصد کمتر از موادی که مورد نیاز است، از مکمل های غذایی همچون پودرهایی به شکل شیرخشک که با آب قابل حل و حاوی مواد مغذی و ریزمغذی ها است، استفاده گردد. حجازی با اشاره به اینکه در دوره نقاهت کووید ۱۹ باید روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان مایعات شامل آب، آب میوه طبیعی، شیر و یا مکمل تغذیه که در آب قابل حل است، در بین وعده ها استفاده گردد. چون که مصرف مایعات کمبود کالری بدن در این دوران را جبران می کند و به دنبال آن بهتر است تعداد وعده های غذایی کوچک را افزایش دهیم. به صورتی که روزانه حداقل ۴ تا ۶ وعده غذایی با عنایت به برخورداری از پروتئین هر چند ساعت یک بار مصرف شود. وی اظهار نمود: اگر اشتها در بیمار مبتلا به کرونا در روزهای نقاهت کم است، باید غذایی مصرف کند که غنی از پروتئین، کالری و انرژی زا همچون پنیر، ماست های پر پروتئین، کره بادام زمینی، شیر کامل، آب گوشت و سس گوشت برخوردار تا غذا از لحاظ مواد مغذی غنی تر شود. این متخصص تغذیه به تغییر ذائقه بیماران مبتلا به کرونا در روزهای نقاهت اشاره نمود و اضافه کرد: اگر ذائقه این افراد تغییر پیدا کرد، باید از مصرف غذاهای سرد و سپس گرم شروع کنند و البته می توانند مقداری شکر، نمک و چاشنی در حین پخت غذا اضافه کنند تا میل به غذا در این افراد افزایش پیدا کند و انجام فعالیت فیزیکی، خواب و استراحت کافی را عوامل کمک کننده برای به دست آوردن سلامتی باردیگر افراد مبتلا به کرونا در روزهای نقاهت دانست. منبع: minfood.ir 1399/12/11 22:51:59 0.0 از 5 676 تگهای خبر: آب , اشتها , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط راز پنهان تغذیه با شیرمادر پرستاران تمدید طرحی و شرکتی به کارگیری می شوند اعضای بدن یک جوان ۲۱ گرفتار مرگ مغزی در قم اهدا شد ثبت موارد جدید مبتلاشدن به آبله میمونی در اکوادور و یک مورد فوتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو صندل و کفش های اورجینال خارجی طراحی سایت فیش حج مادطب، طبیعت درمانگر، طب سنتی پربیننده ترین ها درخواست بیمه سلامت از موسسات برای ثبت اطلاعات بیمه شدگان در پایگاه اطلاعات اخطار مجدد قالیباف درباره تبعات واریز نشدن سهم وزارت بهداشت از مالیات بر ارزش افزوده لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام مصرف گوشت برای جلوگیری از تب کریمه کنگو the best store providing open layer files of international identification documents پربحث ترین ها راز پنهان تغذیه با شیرمادر پرستاران تمدید طرحی و شرکتی به کارگیری می شوند اعضای بدن یک جوان ۲۱ گرفتار مرگ مغزی در قم اهدا شد مصرف بیشتر فیبر برای سلامت بدن مفید می باشد جدیدترین ها راز پنهان تغذیه با شیرمادر پرستاران تمدید طرحی و شرکتی به کارگیری می شوند اعضای بدن یک جوان ۲۱ گرفتار مرگ مغزی در قم اهدا شد مصرف بیشتر فیبر برای سلامت بدن مفید می باشد ثبت موارد جدید مبتلاشدن به آبله میمونی در اکوادور و یک مورد فوتی تبعات ناامنی غذایی در جامعه رژیم غذایی برای مساعدت با پیش گیری از تشکیل سنگ کلیه از هر ۸ بیمار، یک نفر علایم کرونا را حفظ می نماید مکمل های ویتامین D در کمک به استخوان ها بی فایده هستند کشف منشا و رفع بوی نامطبوع در گنبدکاووس تگها بیمار بیماری بهداشت رپورتاژ آب برنامه پزشك ایمنی