مصرف پروتئین در روزهای نقاهت كووید ۱۹ در هر وعده غذایی ضروریست عضو هیات علمی گروه تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: احساس ضعف، خستگی، کاهش وزن و مقاومت بدن از علائم ایام نقاهت کرونا است که برای بهبود آن احتیاج به مصرف پروتئین در هر وعده غذایی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احسان حجازی اعلام نمود: باید در نظر داشته باشیم کاهش وزنی که در زمان بستری در بیمارستان در روزهای نقاهت کووید- ۱۹ رخ می دهد را باید با مصرف مواد غذایی پروتئین، کالری و انرژی زا جبران نماییم. وی مواد غذایی پر پروتئین را شامل انواع گوشت ها، ماهی ها، و تخم مرغ، حبوبات، فراورده های لبنی، کره بادام زمینی، مغزها و آجیل ها دانست و اضافه کرد: تلاش نماییم در هر وعده غذایی کربوهیدرات های کامل شامل نان سبوس دار و غلات کامل، سبزیجات و میوه ها در هر وعده غذایی مصرف نماییم. چون که این مواد غذایی، املاح و ویتامین نیاز بدن در دوران نقاهت کرونا را تأمین می کند. عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه اظهار داشت: باید دقت شود که اگر در هر وعده غذایی در این دوران، وعده مصرفی، ۵۰ درصد کمتر از موادی که مورد نیاز است، از مکمل های غذایی همچون پودرهایی به شکل شیرخشک که با آب قابل حل و حاوی مواد مغذی و ریزمغذی ها است، استفاده گردد. حجازی با اشاره به اینکه در دوره نقاهت کووید ۱۹ باید روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان مایعات شامل آب، آب میوه طبیعی، شیر و یا مکمل تغذیه که در آب قابل حل است، در بین وعده ها استفاده گردد. چون که مصرف مایعات کمبود کالری بدن در این دوران را جبران می کند و به دنبال آن بهتر است تعداد وعده های غذایی کوچک را افزایش دهیم. به صورتی که روزانه حداقل ۴ تا ۶ وعده غذایی با عنایت به برخورداری از پروتئین هر چند ساعت یک بار مصرف شود. وی اظهار نمود: اگر اشتها در بیمار مبتلا به کرونا در روزهای نقاهت کم است، باید غذایی مصرف کند که غنی از پروتئین، کالری و انرژی زا همچون پنیر، ماست های پر پروتئین، کره بادام زمینی، شیر کامل، آب گوشت و سس گوشت برخوردار تا غذا از لحاظ مواد مغذی غنی تر شود. این متخصص تغذیه به تغییر ذائقه بیماران مبتلا به کرونا در روزهای نقاهت اشاره نمود و اضافه کرد: اگر ذائقه این افراد تغییر پیدا کرد، باید از مصرف غذاهای سرد و سپس گرم شروع کنند و البته می توانند مقداری شکر، نمک و چاشنی در حین پخت غذا اضافه کنند تا میل به غذا در این افراد افزایش پیدا کند و انجام فعالیت فیزیکی، خواب و استراحت کافی را عوامل کمک کننده برای به دست آوردن سلامتی باردیگر افراد مبتلا به کرونا در روزهای نقاهت دانست. منبع: minfood.ir 1399/12/11 22:51:59 0.0 از 5 1387 تگهای خبر: آب , اشتها , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند پربحث ترین ها تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر جدیدترین ها تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق تهاجمات سایبری انتها ندارد لزوم حکمرانی قانونمند دیجیتال ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی ارتباط نگران کننده بین دوچرخه سواری و باروری مردان تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی