افزایش فاصله تزریق دو دز واكسن اسپوتنیك وی روسی به گزارش مین فود رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از افزایش فاصله تزریق بین دو دوز واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور در رشته توییتی در صفحه تویتر خود نوشت: «فاصله بین دو دز واکسن اسپوتنیک V در برنامه واکسیناسیون ایران بر مبنای مستندات اعلامی موسسه سازنده و شواهد موجود از واکسن های با فناوری مشابه و داده های اولیه از ۲۱ روز به ۲۸ روز افزایش پیدا کرد. اوایل فوریه موسسه تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالیا روسیه و متعاقب آن، دکتر الکساندر گینتسبورگ، مدیر مرکز تحقیقات گامالیا در وزارت بهداشت روسیه که این واکسن را تولید کرده است، اعلام نمود: مطابق شواهد موجود، فاصله بین تجویز دوز اول و دوم دوز واکسن Sputnik V ضد ویروس کرونا امکان دارد حتی تا دو ماه باشد. دکتر گینتسبورگ این یافته را در کنفرانس خبری روز ۵ فوریه در مسکو هم اعلام عمومی کرد و عنوان کرد: «طبق کتابچه راهنما، این فاصله باید سه هفته باشد با این وجود، برپایه داده های تحقیق و بررسی، اگر این فاصله حتی به دو ماه افزایش یابد، از نظر اثربخشی کلی واکسن، مهم نخواهد بود.» جهانپور همینطور در این رشته توییت نوشت: «همزمان انتشار یافته های پژوهشی در مورد واکسن آسترزنکا/آکسفورد با فناوری نسبتا مشابه حاکیست: در بین شرکت کننده هایی که دو دز استاندارد دریافت کرده اند، میزان اثربخشی پس از دز دوم در افرادی که فاصله یادآور بیشتری دارند بیشتر از افراد با فاصله کوتاه است. با این تفاوت که در هر دو دز واکسن آسترزنکا وکتور یکسان آدنوویروس شمپانزه بوده اما واکسن اسپوتنیک در دو دز خود از دو تیپ آدنو ویروس انسانی متفاوت استفاده نموده است، علی هذا بر اساس داده های موجود و ارزیابی پاسخ اولیه برخی گیرندگان واکسن در ایران و اطلاعات تکمیلی موسسه سازنده، با تصمیم کمیته واکسن و ابلاغ مرکز مدیریت بیماری های واگیر، تاکتیک واکسیناسیون با واکسن اسپوتنیک وی در ایران در ویرایش اولیه، فاصله ۲۸ روز بین دو دز واکسن مذکور را پیشنهاد نموده و این مورد ابلاغ و برای همه دریافت کنندگان این واکسن، اجرایی شده است.» 1399/12/13 14:17:30 0.0 از 5 1006 تگهای خبر: استاندارد , برنامه , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی