ضرورت حمایت های تغذیه ای از بیماران گرفتار ویروس انگلیسی معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی ایران تاكید كرد؛ به گزارش مین فود معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار داشت: حضور کارشناسان و مشاوران تغذیه در بیمارستان ها از اهمیت بالایی در کنترل بیماری کرونا برخوردارست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نادر توکلی، به خدمات باارزش تغذیه دانان در دوران پاندمی کرونا اشاره نمود و این خدمات را یک زنجیره کلیدی در بخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماریها دانست. وی اظهار داشت: رژیم درمانگر با تاکید بر دانش، مهارت و تخصص خود راهکارهای علمی برای سالم زیستن را استخراج کرده و دانش تغذیه را به شکل عملی به مخاطب عام ارائه می دهد. توکلی افزود: در وضعیت فعلی که با تداوم بحران شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور مواجه هستیم، حضور فعال کارشناسان و مشاوران تغذیه در بیمارستان ها در عرصه تغذیه بالینی از اهمیت بالایی در کنترل بیماری برخوردارست. وی ادامه داد: انتظار می رود با تلاش و پیگیری تمامی افرادی که در عرصه تغذیه و رژیم درمانی فعالیت می نمایند، شاهد کنترل و بهبود بیش از پیش فاکتورهای تغذیه ای و وضعیت درمان و حمایت های تغذیه ای بیماران خصوصاً مبتلایان به ویروس جهش یافته در مراکز درمانی باشیم. منبع: minfood.ir 1399/12/25 13:27:00 0.0 از 5 1176 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز جدیدترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی