مصرف مواد قندی افزودنی تولید چربی بدن را دو برابر می كند محققان آلمانی پی بردند؛ مطالعات نشان داده اند که حتی مصرف مقدار متوسط فروکتوز و ساکارز افزودنی، تولید چربی بدن را در کبد دو برابر می کند که در طولانی مدت منجر به مبتلاشدن به دیابت یا کبد چرب می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، مواد قندی به خیلی از مواد غذایی رایج اضافه می شود. مقدار بالای کالری قند موجب اضافه وزن و چاقی و بیماریهای در رابطه با آن می شود. محققان دانشگاه زوریخ سوئیس در مطالعات خود پی بردند حتی مصرف مقادیر متوسط مواد قندی منجر به تغییر در متابولیسم شرکت کنندگان در آزمایش شد. «فیلیپ گربر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «مصرف هشتاد گرم قند روزانه که معادل حدود ۸/۰ لیتر یک نوشابه معمولی است، تولید چربی در کبد را بیشتر می کند و تولید بیش از اندازه چربی برای مدت زمان طولانی تری ادامه می یابد، حتی اگر بیش از این قند مصرف نشود.» ۹۴ مرد جوان سالم در این مطالعه شرکت کردند. آنها هر روز به مدت ۷ هفته یک نوشیدنی شیرین شده با انواع مختلف قند مصرف می کردند در صورتیکه گروه کنترل هیچ نوشابه ای مصرف نمی کردند. این نوشیدنی ها حاوی فروکتوز، گلوکز یا ساکارز بودند (قند آشپزخانه تلفیقی از فروکتوز و گلوکز است). پژوهشگران سپس از ردیاب ها برای تجزیه و تحلیل تأثیر نوشیدنی های قندی بر متابولیسم چربی استفاده کردند. به طور کلی، شرکت کنندگان کالری بیشتری نسبت به پیش از مطالعه مصرف نکردند، برای اینکه نوشیدنی قندی سبب افزایش سیری می شود و بدین سبب کالری دریافتی خودرا از منابع دیگر کم می کنند. با این وجود، پژوهشگران مشاهده نمودند که فروکتوز تأثیر منفی دارد: تولید چربی بدن در کبد در گروه مصرف کننده فروکتوز دو برابر بیشتر از گروه گلوکز یا گروه کنترل بود و این حالت بیشتر از دوازده ساعت ادامه داشت. افزایش تولید چربی در کبد مرحله نخست مهم در ابتلاء به بیماریهای شایع مانند کبد چرب و دیابت نوع ۲ است. سازمان بهداشت جهانی سفارش می کند مصرف روزانه قند را به حدود ۵۰ گرم یا حتی ۲۵ گرم محدود کنید. 1400/01/02 18:22:17 5.0 از 5 1304 تگهای خبر: اضافه وزن , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته قوی ترین نسخه طب سنتی برای مواجهه با آکنه صورت به علاوه فیلم اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ جدیدترین ها قوی ترین نسخه طب سنتی برای مواجهه با آکنه صورت به علاوه فیلم پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی