آشنایی با اخلاط چهارگانه بدن متخصص طب ایرانی عنوان كرد؛ به گزارش مین فود متخصص طب ایرانی اظهار داشت: مواد غذایی در مرحله هضم به چهار ماده بنیادین در بدن تبدیل می شوند که به آنها اخلاط چهارگانه دم، بلغم، سودا و صفرا می گویند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، ناصر رضایی پور در مورد مزاج سوداوی و راه آسوده شدن از این مزاج، عنوان کرد: نخست باید بدانیم که ما تنها باید سوءمزاج خویش را درمان نماییم و تبدیل مزاج، کار درست و گاهی ممکنی نیست و هرکس باید در محدوده مزاجی که خداوند برایش مقدر کرده، احساس تندرستی کامل داشته باشد. وی ادامه داد: مواد غذایی در مرحله هضم کبدی به چهار ماده بنیادین تبدیل می شوند که به آنها اخلاط چهارگانه می گوئیم: دم (خون)، بلغم، صفرا، و سودا. میزان تولید هریک از این چهار خلط از مواد غذایی مختلف، متفاوت می باشد و ازهمین روست که به خوراک های مختلف، خون ساز، بلغم زا، سودازا یا صفرازا می گوئیم. متخصص طب ایرانی تصریح کرد: هرچیزی، و ازجمله بدن انسان، از مجموعه این اخلاط ساخته شده و اندام های مختلف، به نسبت های متفاوتی به این اخلاط نیازمندند تا کارایی درست و طبیعی خویش را داشته باشند؛ مثلاً گوشت و عضلات به طور عمده از «دم» ساخته می شوند؛ «بلغم» در مایعات بدن، مانند مایع میان مفصلی، وجود دارد؛ و استخوان ها و دندان ها بیشتر شامل خلط «سودا» هستند. ازاین رو ما برای سالم ماندن و داشتن اعمال طبیعی خود، به میزان های طبیعی از همه چهار خلط نیازمندیم. پس سودا بد نیست! رضایی پور ضمن اشاره به اینکه متأسفانه خیلی از بیماری های بشر امروز، به خاطر سبک زندگی مدرن و بخصوص شهرنشینی، ناشی از بیش بود خلط سودا، یا گاهی وجود «سودای غیرطبیعی» در بدن هستند اظهار داشت: از همین جاست که بسیاری، هر بیماری را به این ماده مظلوم که یکی از چهار ستون دنیای مادی است، نسبت می دهند. به نقل از ایشان، خوب است بیاموزیم که چه چیزهایی سبب افزایش سودا و سوءمزاج آن در بدن هستند. زیاده روی در مصرف گوشت گوساله، کاکائو، ماست ترش و کشک، کلم و گل کلم، آب غوره و سرکه، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، ذرت، قارچ، فلفل سبز و تندی ها، لیموترش و آب لیمو، میوه های سرد و ترش، گریپ فروت، کیوی و خرما هم زیان بار و دردسرآفرین است. متخصص طب ایرانی اضافه کرد: از همه مهم تر: خشم، هوای آلوده، خمودگی و دوری از ورزش، خواب کم، مواجهه مکرر با اخبار بد، امواج تلفن همراه، مایکروفر و پارازیت و…، هم سودازا و بیدارکننده اند. منبع: minfood.ir 1400/01/11 10:46:57 5.0 از 5 1276 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , درد این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی