آشنایی با اخلاط چهارگانه بدن متخصص طب ایرانی عنوان كرد؛ به گزارش مین فود متخصص طب ایرانی اظهار داشت: مواد غذایی در مرحله هضم به چهار ماده بنیادین در بدن تبدیل می شوند که به آنها اخلاط چهارگانه دم، بلغم، سودا و صفرا می گویند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، ناصر رضایی پور در مورد مزاج سوداوی و راه آسوده شدن از این مزاج، عنوان کرد: نخست باید بدانیم که ما تنها باید سوءمزاج خویش را درمان نماییم و تبدیل مزاج، کار درست و گاهی ممکنی نیست و هرکس باید در محدوده مزاجی که خداوند برایش مقدر کرده، احساس تندرستی کامل داشته باشد. وی ادامه داد: مواد غذایی در مرحله هضم کبدی به چهار ماده بنیادین تبدیل می شوند که به آنها اخلاط چهارگانه می گوئیم: دم (خون)، بلغم، صفرا، و سودا. میزان تولید هریک از این چهار خلط از مواد غذایی مختلف، متفاوت می باشد و ازهمین روست که به خوراک های مختلف، خون ساز، بلغم زا، سودازا یا صفرازا می گوئیم. متخصص طب ایرانی تصریح کرد: هرچیزی، و ازجمله بدن انسان، از مجموعه این اخلاط ساخته شده و اندام های مختلف، به نسبت های متفاوتی به این اخلاط نیازمندند تا کارایی درست و طبیعی خویش را داشته باشند؛ مثلاً گوشت و عضلات به طور عمده از «دم» ساخته می شوند؛ «بلغم» در مایعات بدن، مانند مایع میان مفصلی، وجود دارد؛ و استخوان ها و دندان ها بیشتر شامل خلط «سودا» هستند. ازاین رو ما برای سالم ماندن و داشتن اعمال طبیعی خود، به میزان های طبیعی از همه چهار خلط نیازمندیم. پس سودا بد نیست! رضایی پور ضمن اشاره به اینکه متأسفانه خیلی از بیماری های بشر امروز، به خاطر سبک زندگی مدرن و بخصوص شهرنشینی، ناشی از بیش بود خلط سودا، یا گاهی وجود «سودای غیرطبیعی» در بدن هستند اظهار داشت: از همین جاست که بسیاری، هر بیماری را به این ماده مظلوم که یکی از چهار ستون دنیای مادی است، نسبت می دهند. به نقل از ایشان، خوب است بیاموزیم که چه چیزهایی سبب افزایش سودا و سوءمزاج آن در بدن هستند. زیاده روی در مصرف گوشت گوساله، کاکائو، ماست ترش و کشک، کلم و گل کلم، آب غوره و سرکه، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، ذرت، قارچ، فلفل سبز و تندی ها، لیموترش و آب لیمو، میوه های سرد و ترش، گریپ فروت، کیوی و خرما هم زیان بار و دردسرآفرین است. متخصص طب ایرانی اضافه کرد: از همه مهم تر: خشم، هوای آلوده، خمودگی و دوری از ورزش، خواب کم، مواجهه مکرر با اخبار بد، امواج تلفن همراه، مایکروفر و پارازیت و…، هم سودازا و بیدارکننده اند. منبع: minfood.ir 1400/01/11 10:46:57 5.0 از 5 1651 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , درد این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی