خطر كرونا در رستوران ها بر اساس اظهارت سخنگوی وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود سخنگوی وزارت بهداشت، از رستوران ها بعنوان یکی از محیط های انتقال ویروس کرونا نام برد و اظهار داشت: این وضعیت در سفرها بیشتر خودنمایی می کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سیما سادات لاری، پس از ظهر جمعه ششم فروردین ۱۴۰۰، در انتها عرضه آمار روزانه کرونا، نکاتی را پیرامون جلوگیری از انتقال ویروس کرونا، متذکر شد. سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به اینکه بر مبنای مطالعات معتبر بین المللی رستوران ها خطرناک ترین محل انتقال ویروس کووید ۱۹ هستند، اضافه کرد: بر مبنای گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در بعضی رستوران ها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی بخصوص در شهرهای مسافرپذیر هستیم. وی افزود: سفارش ما به مردم بخصوص مبتلایان به بیماری های زمینه ای این است که تا حد امکان به رستوران نروند. لاری تصریح کرد: مردم می توانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستوران ها را از راه سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیری های بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند. منبع: مین فود 1400/01/14 13:07:55 5.0 از 5 1279 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , رستوران این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند جدیدترین ها شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی