افزایش كوتاه مدت میزان فیبر سبب تغییر میكروبیوم های روده می شود

مطالعات نشان می دهد؛

افزایش كوتاه مدت میزان فیبر سبب تغییر میكروبیوم های روده می شود بگفته پژوهشگران، افزایش میزان فیبر مصرفی می تواند سبب تغییر میکروبیوم های روده در طول مدت 2 هفته شود.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، پژوهشگران در مطالعات قبلی به رابطه بین مصرف فیبر و نتایج مثبت آن برای سلامت پی برده بودند.
باکتری ها با متابولیز فیبر، سبب ایجاد میکروبیوم های سالم در روده می شوند.
مطالعه اخیر پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد افزایش دو هفته ای مصرف فیبر بطور قابل توجهی سبب تغییر میکروبیوم های روده شده و گونه های باکتریایی تجزیه کننده فیبر را بیشتر می کند.
اگرچه تعداد اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه افزایش نیافتند. اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه، حاصل باکتری های تجزیه کننده فیبر هستند و دارای نقش های مختلفی در بدن هستند.
به عنوان مثال این اسیدهای چرب بعنوان منبع انرژی برای سلول های روده استفاده می شوند و در سیگنال دهی سلولی دخیل هستند. تعدادی از این اسیدهای چرب دارای خواص ضدالتهابی بوده و بر حساسیت انسولین و وزن بدن تأثیر دارند.
فیبر نقش مهمی در سلامت انسان دارد. بعنوان مثال، یک بررسی اخیر در متاآنالیزهای مختلف نشان داد ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی در افرادی که بیشترین مصرف فیبر را دارند به طورقابل توجهی کاهش پیدا می کند.
دکتر «کاترین وایتسون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این زمینه می گوید: «عدم دریافت فیبر کافی در جهان صنعتی امروز، میکروب های روده ما را گرسنه نگه داشته است، و نتایج مهمی بر سلامت دارد که ممکنست با افزایش سرطان روده بزرگ، بیماریهای خودایمنی و حتی کاهش اثر واکسن و واکنش به ایمونوتراپی سرطان همراه باشد.»
روده کوچک قادر به هضم فیبر نیست. در عوض، بگفته پژوهشگران، فیبر وارد روده بزرگ می شود و در آنجا میکروب ها می توانند فیبر را تجزیه نمایند.
محققان در این مطالعه، رژیم غذایی ۲۶ شرکت کننده را در طول ۳ هفته تحت نظر داشتند و به طورمیانگین روزانه ۲۵ گرم فیبر در رژیم غذایی آنها گنجانده شد.
سپس پژوهشگران با بهره گیری از توالی DNA، نمونه ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند تا ترکیب باکتری ها را شناسایی کنند.
محققان دریافتند که بعد از مداخله در رژیم غذایی، ترکیب میکروبیوم های روده شرکت کنندگان حدود ۸ درصد تغییر نمود.
این تغییر عمدتا به سبب افزایش باکتری های معروف برای تجزیه فیبر همچون Bifidobacterium، Bacteroides و Prevotella بود.
از اینرو پژوهشگران بر افزودن انواع فیبرها نظیر لوبیا، توت ها و آووکادو در رژیم غذایی تاکید دارند.

1400/01/19
11:43:03
5.0 / 5
371
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است