مواد قندی برای رشد مغز كودك مضر است محققان هشدار می دهند؛ مین فود: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد مصرف زیاد مواد قندی و شکر بر حافظه و یادگیری کودک تاثیر می گذارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه جورجیا بر روی یک مدل حیوانی نشان داده است که مصرف روزانه نوشیدنی های شیرین شده با قند در دوران بلوغ موجب اختلال در عملکرد یادگیری و حافظه در بزرگسالی می شود. این گروه همین طور نشان داد که تغییر در باکتری های روده ممکنست عامل اصلی اختلال حافظه ناشی از قند باشد. رژیم غذایی مملو از قند با تأثیرات سلامت نظیر چاقی و بیماری قلبی و حتی اختلال در عملکرد حافظه مرتبط می باشد. «امیلی نوبل»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «مصرف مواد قندی در اوایل عمر سبب افزایش میزان باکتری های موسوم به Parabacteroideها می شود و هرچقدر میزان این باکتری ها در روده بیشتر باشد، عملکرد مغز حیوانات مورد آزمایش بدتر است.» وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم که این باکتری ها به تنهایی برای ایجاد اختلال در حافظه همانند مواد قندی عمل می کنند، اما در انواع دیگر عملکردهای حافظه نیز اختلال ایجاد می نمایند.» محققان سفارش می کنند مصرف مواد قندی باید کمتر از ۱۰ درصد کالری روزانه باشد. محققان در مطالعات خود مشاهده نمودند مصرف مواد قندی در اوایل عمر سبب اختلال در بخش حافظه و یادگیری هیپوکامپ مغز می شود. منبع: minfood.ir 1400/01/23 19:43:37 5.0 از 5 1437 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample پربحث ترین ها راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! جدیدترین ها راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی